צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-10-08, 19:10   #31
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי noni צפה בהודעה
כול הכבוד על התגבוה שרשמת להם וטוב שהם פירסמו אותה, לגופו של עיניין הנושא נראה אבוד מראש כי ענף פיתוח הגוף אף פעם לא יהיה מעניין כמו ענפי הכדור ומשחקי הספורט הקבוצתיים למינהם ,הקהל מצביע ברגלים אתה יכול לראות את זה אפילו כאן בתחרויות שנערכת בארץ הקהל היחידי שמגיע הם אנשים אשר הם עצמם מהתחום או בני משפחה/חברים של המיתמודדים , ונוטים לחשוב שהמצב בחו"ל יותר טוב וזה לא ממש ככה , באירופה המצב די דומה ואילו בארה"ב גם אין מי יודע מה חשיפה לענף (מתי שידרו בפעם האחרונה ב fox או ב espn תחרות פיתוח גוף??? ) , אבל היות ושם מדובר באוכלוסיה שגדולה פי כמה וכמה מידראל אז כמות המיתחרים הטובים משם גם גדול באופן יחסי . בכול אפן זה האופי והמהות של הענף הזה אבל זה לא משנה את העובדה שגם המיתחרה הכי פחות מוצלח בארץ מיתאמן ומשקיע מבחינה פיזית יותר מבכיר שחקני הכדורגל שיש לנו כאן .
אני זוכר שבתכנית הזאת שאם אני לא טועה נקראה "כישרון או כשלון", כששגיא גרשגורן הופיע שם כשהוא עושה לג פרס עם כמה ילדים על המכונה הוא אמנם לא נתן את הייצוג הכי רציני לענף שלנו, אבל לעומת אייל ברקוביץ', לכאורה אחד מהכדורגלנים היותר נחשבים שהיו כאן - שאמר "בחיים שלי לא נגעתי במשקולות" כשנשאל אם במהלך הקריירה הספורטיבית שלו הוא עשה תרגילים בסגנון הזה בקלות, הוא יצא מלך בעיניי.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט