צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-10-08, 18:34   #70
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
דבר ראשון את הנקודה שלי הסברתי כבר ואני לא אתווכח איתך כמו בפעם הקודמת כי לדעתי?אם כל המאמרים שלך והידע שלך..אם להסתכל על זה מבחינה של התקדמות שלך בתחום?ידידי השעיר אתה לא שווה יריקה(שעיר כי בפעם האחרונה שראיתי אותך הייתה לך תסרוקת של פריקון)ככה שתדחף אותם לתנור ותכנס לשם ביחד איתם ותידאג שיסגרו עליך תדלת ויחממו ל250 מעלות ושלא יתנו לך לצאת למשך שעה:xdemoticon:
דבר שני זה שאתה חושב שאני לא אפרק שריר גם אחרי 48 שעות של צום מוחלט או אחרי 48 דקות או שניות שוב פעם מענין לי את הקקי שבתוך התחת מה אחד כמוך חושב בין אם זה נכון או לא אני פשוט שם עליך זין ולא מתיחס
דבר שלישי ואחרון ויכוחים איתך לא מגיעים לשום מקום חוץ מלויכוחים מסריחים וחסרי טעם שבסופו של יום?כלום לא יצא מהם וכמה שאתה מנסה להוכיח לפורום שאתה איזה גאון..אתה סה"כ עוד פריקון שחיפון מושתן אם מאמרים גנובים מאתרים בחו"ל

אז תחשוב מה שתחשוב ומצידי אתה בארצות הברית..אתה יכול לקנות נשק שם תקנה אקדח,תכניס לתוך הפה ותלחץ על ההידק אני לא אתגעגע אלייך:xdemoticon:

שבוע נחמד לך
קודם כל, לא יודע מי ומה ראית אבל אנחנו לא נפגשנו מעולם ויש לי שיער קצוץ. דבר שני, ההתקדמות שלי בתחום היא מעולה, בלי להשתחצן, תוך שנה וחצי בערך עשיתי עלייה של יותר מ30 קילו תוך שמירה על אחוז שומן של10-11, נתתי די הרבה בשביל זה, כולל פטור משירות צבאי והשקעה של המון זמן וכסף ומאמץ, ואני אשמח אם לא תזלזל בזה

ולעניין, תחיה במיתוסים כמה שבא לך, אנשים כמוך, חסרי סקרנות, שחושבים שפיזיולוגיה זה משהו שעובר מפה לאוזן, וסגורים בקליפה צרה של אגדות מחליאים אותי והופכים את התחום הזה מספורט לבדיחה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט