צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-10-08, 16:53   #67
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אחי אני לא מגזים! ולהיפך לדעתי אני תמיד בגישה של אני לא עושה מספיק! יש לי מטרות בתחום התחרתי כבר פעמיים ולפספס ארוחה אצלי זה לא בא בסדר היום פשוט לא
א.התרגלתי לזה
ב.אני נהנה מזה
ג.אני אוהב את הסדר יום הזה הוא נוח לי מאוד ואני יודע שאני שזאת הדרך הטובה ביותר לתזונה בתחום
ד.קרו מקרים שפספסתי ארוחה באיזה 20 דקות חצי שעה זה לא נורא ולא מה שיהרוג אותך..גם אם תאכל כל 4 שעות אבל עדין תמיד השלמתי וגג שעה אחרי לא יותר מזה

חוץ מזה שאנשים פה שוכחים שברגע שהם לא על אחוז שומן נמוך והם ניתקעים בלי ארוחה לאיזה חצי שעה זה לא כלכך קריטי נניח אם זה בן אדם על 20% שלא ישכח שהגוף שלו קודם יפרק שומן בתור מקור אנרגיה לפני שהוא יפרק שריר.
כן אחי אני יודע בגלל זה רשמתי חוץ מגלעד כי אצלך זה שונה...
דבר ראשון אתה בכלל מפתח גוף מקצועי בגלל זה אצלך העסק הרבה יותר רציני מכל הבחינות אם זה מבחינת אימונים,תזונה וכל מה שכולל תזונה(גם סייקלים) ובכלל מכל בחינה גם שינה גם הכל
ההשקעה שלך זה לא ההשקעה של הילדים פה שמדברים כאילו הם מתחרים כבר חמש שנים והכל דיבורים ומורעלות של ההתחלה ותראה איך תוך חצי שנה הרוב יעלם אצלם וחלק אפילו יפסיקו להתאמן לא חסרים מקרים כאלה פה,יש הרבה שמפסיקים באמצע ולא ממישיכם עם זה,סתם עוד תחום עניין שהיה ועבר
אצלך זה שונה אצלך הפיתוח גוף שינה את החיים גם היית ילד שמן ובזכות זה אתה עכשיו השתנית ונראה מעולה בניגוד למה שהיה ואני מבין את השינוי הזה תאמין לי אחי גם אני הייתי ילד שמן ועכשיו אני בתהליכים של חיטוב שני בחיים שלי כבר,הראשון לא הושלם כמו שצריך עכשיו אני משלים מה שצריך
וגם כמו שאתה אומר זה הוציא אותך מהפשע וכל השטויות שהיית עושה ומכל החרא הזה כי מי יודע איפה היית עכשיו בלי הפיתוח גוך כמו שאמרת
אז בגלל זה גם אמרתי שאני לא מתכוון אליך אלא לאחרים שהם לא מתחרים ולא כלום אלא זה תחביב אצלם והם מדברים כאילו זה כל החיים שלהם אנשים פשוט צריכים להתחיל להיות ריאליים..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי akunamatata צפה בהודעה
רוב החבר'ה בפורום הזה הם רק דיבורים
נכון אחי זה היה הפואנטה בהודעה שלי

talll מנותק   הגב עם ציטוט