צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-02-06, 16:39   #39
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
בקשר לטרנספורמציה זה עניין בכלל לא חדש וידוע ,
בלימודי הפיזיולוגיה הבסיסית למדנו שיש 2 סוגים של סיבים, אבל בעצם עוד תת קטגוריה.
סיבים לבנים מסוג A הם בעצם לא לבנים מוחלטים כמו TYPE B! כאשר ההבדל בין 2 הסוגים הלבנים הוא הפקת אנרגיה בתהליך אירובי.
סיבים לבנים(מהירים) TYPE A : מכילים יותר מיטוכונדריות,לכן יכולתן האירובית גבוהה יותר וצבען הוא בעצם סוג של ורוד בהיר לא לגמרי לבן, סוג הסיבים הזה יכול בעצם להתאים את עצמו כמו שגל אמר לתהליכים אירובים יותר מאשר אנאירוביים ולכן עבודה אירובית מרובה יכולה לגרום לשינוי בסיב הזה, בניגוד לסיב אדום(איטי) שלא יכול בשום מצב להפוך לסיב לבן. התהליך הוא חד כיווני.

ההתאמות שקורות מאימונים אירוביים זה עליה במאגרי הגליקוגן והטריגליצרידים בשריר, עליה ביוכלת השירר לקלוט כמות גובהה יותר של חמצן הנישא על ידי כדוריות הדם האדומות,עליה בריכוזי המיוגלובין,עליה בריכוזי האינזימים האירוביים ובצפיפות נימי הדם.
אימון של יכולת אירובית וכוח ברמה גבוהה המתבצע בו זמנית פוגע בהתאמת האימון הספציפית.
בקיצור אימון סיבולת משפיע לטרנספורמציה של הסיבים הלבנים מסוג A,אבל הסיבים האדומים לא יכולים בחיים להיות לבנים.
עומרי, אתה מוציא אותי מהקשר.
אני יודע שמלמדים אותך ש"הסיבים האדומים לא יכולים בחיים להיות לבנים", אבל זה בגלל שזה לא מוכח חד משמעית, כמו שאמרתי. נכון ששינוי מ IIa ל IIb הוא "עניין בכלל לא חדש וידוע", אך אני לא דיברתי על זה, רק ציינתי זאת כעובדה יחידה בנושא.
אני דיברתי בדיוק על מה שמלמדים כ"בלתי אפשרי", כאשר הראתי מחקר, שבוצע בעקבות התרחשות מוכחת של התופעה הזאת אצל בעלי חיים, המראה נתונים מסקרנים מאוד לגבי בני אדם והאפשרות שטרנפומציה תתרחש אצלם.

מצחיק שאתה אומר שזה לא יכול להתרחש בכזאת נחישות, כאשר זו בדיוק התופעה שאני מראה שמתחילים לחקור ולגלות דברים מעניינים עליה.

גל

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט