צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-10-08, 14:20   #69
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

בן 20 אני לא בצבא,הגעתי לצבא פרופיל 45 נפשי מבלי לראות קב"ן אפילו הייתי בן אדם די דפוק בגיל 16 ולתת למישהו מכות אם קרש זה לא היה אצלי דבר לא נורמלי או לא שיגרתי במידה והוא היה מעצבן אותי זה אפילו היה תחביב שלחו אותי מטעם הבית ספר לפיסכולוג בהוראה שאם אני לא יגש אליו יעיפו אותי..והוא יצר קשר אם הקב"ן שקבלתי את הצו הראשון ואמר לו שלא מומלץ לגייס אותי ושאני לא קשיר לקבל פקודות או לשרת בצה"ל(כמובן שהבן **** סתם התערב ואין דבר שרציתי יותר להיות בו מאשר במג"ב) נסיתי לעלות פרופיל כדי להיות קרבי למה להיות ג'ובניק לדעתי?ביזבוז זמן ובטח שאני בא ממשפחה שכולם אצלנו קרביים בני דודים כולם אין אצלי בן אדם אחד במשפחה שהוא היה פרופיל 45 או 64 כולם קרביים או תומכי לחימה 72 בכל אופן הצבא לא מענין ולא קשור לדיון הזה
בסופו של דבר החליט הקב"ן אחרי שיחה אחת איתי לשחרר אותי ושאני לא מתאים לשירות בלי קשר גם עבדרתי תאונת דרכים באותה תקופה וזה סיפור ארוך מאוד ככה שלבסוף קבלתי פרופיל 24 ויצאתי הבייתה.

עלוש המכובד והיקר!
אבקש מימך יקירי למחוק כל תגובה שתעלה פה שלא תהיה קשורה לפוסט בטח ובטח אם היא סתם עוד סיבה לשאול למה לא הייתי בצבא ולמה ככה ולמה ככה
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט