צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-10-08, 12:06   #27
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eskimo :-) צפה בהודעה
הבובלינים שולטים גם איתי בסדר והדתי גם היה בסדר לאון גם בסדר הוא מצחיק כזה הומו מפגר כזה כול השאר אשכנזים מזדיינים ונחשים אין אני שונא את שיפרה ורנין הצבועות האלה שיפרה בכלל סבתא יכנה מעצבנת ושמנה כזאת עם גוף מגעיל ונראית כמו פיטריה עם התספורת וגם היא עושה דווקא למזרחיים ****** חושבת היא יותר טובה מהם ורנין בכלל בוכה בצד ורוצה שכולם ירחמו עליה עכשיו אולי לא, אבל איך אני זוכר תהתחלה ולא ישכח מתחילה לדבר אנגלית ולחשוב שהיא הערביה המסכנה.... בכיינית ערבייה ומטומטמת...... הבובלינים עושים תתוכנית בלי הבובלינים אין מה לראות תתוכנית סתם יהיה תוכנית משעממת עם כול האשכנזים שמדברים מאחורי הגב ולא יהיה אקשן לפחות בובלינים מדברים ואומרים בפנים...
הקיצר נקווה שיבוא עוד כמה אנשיים סטייל יוסי כאלה שיעשו צחוקים ולא ירכלו בזמן שהם סורגים כמו הפטרייה השמנה עם המשקפיים שיפרה

וגם

מה טוב בבובלין הזה?מה אתם מיתלהבים ממנו מההפס הזה אפילו לדבר בשפה שלו הוא לא יודע ממציא מילים שבחיים לא שמעתי..אתה מדבר על האשכנזים בובלין הזאת עינב הייתה מתה להיות אשכנזיה תיראה אותה מכוערת תחת היא דומה לחיזר.

אבל אתה צודק ..צבר שיפרה וכןל האלה .מרימים תאף אבל אתה לא יכול להגיד אל שיפרה וצבר כלום כי מה שהם יודעים עינב בחיים לא תידע החורנית השלוחה הזאת חבל שזה מה שישראל אוהבת ומיתלהבת מאנשים שיכולים רק להיות מוכרים בשוק ..(חבל שזאת הדעה של האנשים בבית שבובלין מלך ושעינב מלכה ..חחח אתמול היה ריב והיא אמרה שבת כלבה אפשר ליקרוא לה כי זה קללה לא משו רע אבל בת **** היא תיכעס. חחח:d מזה היצור הזאת תילכי הביתה יכלבה מה אתה רוצה מה את ואבא שלך השקרן הזה מדבר עם אשר ואחרי יום מעיף אותו הביתה מה אתה חושב אם אבא שלה יצא מהבית חחח.תאמין לי שהיא באמת תיהיה כמו כלבה בצד .ואז היא תגיד שזה לא בסדר ותיצעק היא צבועה בת בת צבועה ובא שללה אותו הדבר יכולים לכת הביתה .

וגם אני רוצה ששיפרה תילך אני אומר לך תכלס אחי. לא יודע היא שקרנית והיא בת **** ממזרה האישה הזאת כמו טנק היא ניראת ועכשיו בתכלס של התכלס כול אחד שם יותר מיזדיין מהשני..ואני צודדק כולם שם שקרנים גם לאון הזה ...שילך הביתה החרא הזה רצה לימצוץ לשי תזין והדיח אותו שילך הביתה ועדיין בא עליו נימרח עליו רוצה לינשוך לו תתחת שושי שושי ..שלא יעשה רושם

נערך לאחרונה על ידי or16, 22-10-08 בשעה 12:12.
or16 מנותק   הגב עם ציטוט