בגדול זה בנוי משלושה ימים דלים בפחמימה כאשר בימים האלה אוכלים כ-50-70 גרם פחמימה ליום (פחמימה מעומלנת)בימים האלה יש לשמור על צריכת חלבון גבוהה כ 2 ג לקילו אין לצרוך יותר מ 1600-1800 קלוריות ליום בימים האלה היום הרביעי מחולק ל2 כאשר בחצי הריאשון של היום
ארוחה 1-3 הם דלים בפחמימה ובארוחה של לפני האימון אוכלים כ- 40ג חלבון עם 25ג פחמימה ביום החמישי מתחילים העמסת פחמימות כאשר המטרה שלנו היא לאכול 12-15 ג פחמימה לקילו כלומר עם אני שוקל 80 קילו אני צריך לצרוך 1040 ג פחמימה ב 36 שעות
זה לא קל בכלל ביום השישי והשביעי אנחנו חוזרים ל-תחזוקה כאשר לקראת סוף היום השביעי אנחנו מורידים את הקלוריות שלנו לקראת סייקל נוסף של דילול פחמימות
לגבי תכנית האימונים:
בימים של דילול הגליקוגן אנחנו מאמנים את כל הגוף יש לבחור כ 2-3 תרגילים לשריר כ 3 סטים לתרגיל יש לעבוד עם המשקל הכי כבד שאפשר המאפשר לעשות כ- 15-20 חזרות
יש לנוך כ 30 שניות בין סט לסט (מי שלא עשה אימון דילול גליקוגן בחיים שיתכונן לגיהנום עלי אדמות סחרחורות הרגשה של בחילה ושריפה אדירה בשריר כל מה שיש לי להגיד זה לסבול בשקט)
ביום הריביעי אנחנו עושים אימון "מטח" כל הגוף 2 תרגילים לשריר וכ2 סטים כל תרגיל על משקל של 60-70% מהמשקל המקסימאלי שלנו בין 10-12 חזרות ביום השביעי (היום שלאחר העמסה אנחנו עושים אימון כח כל הגוף 2-3 תרגילים לשריר 3 סטים על כ 80-90% משקל מקסימאלי 6-8 חזרות
זה סבר קצר על UD2 הנה לינק לאתר של ליל מקדונלד
http://www.bodyrecomposition.com
אתם יכולים לחפש בגוגל את הספר שלו UD2 תורידו אותו ספר מדהים שמפרט בידיוק את השיטה הזאת ונותן גם דוגמאות של תפריטים ותכנית אימונים אני פשוט הלכתי לפי הספר אחד לאחד אי אפשר לפספס מה שכן אני מזהיר זאת תכנית סיוט מי שלא נימצא כבר על אחוז שומן יחסית נמוך 10-12 ותקוע על זה כבר הרבה זמן זה בשבילו
בהצלחה!