צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-10-08, 23:06   #25
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omrif צפה בהודעה
גלעד על מה העצבים? כמו שאני מבין שזה סיפור מאוד ישן ואין צורך להתעצבן. באמת אני גם מאוד מעריך את אלי האנה, אבל מה שהוא רשם זה בהחלט מעורר גועל.

האם אתה בתור מתחרה רציני מתייחס לכל מה שאמרו עלייך לטוב ולרע? הוא צריך לדעת לשים לעצמו גבולות ולא לרדת לרמתם של אותם אנשים שפלים שיורדים עליו על גבי הרשת.
אני לא עצבני אחי,כתבתי בצורא תוקפנית שהמסר יכנס לאנשים לתוך הראש ושיקלטו משהו פעם אחת ולתמיד,אתה צריך לראות אותי עכשיו עומד לי הזין אני אוכל דגנים אם חלב כי בא לי שומע מוסיקה ומרגיש בעננים

בקשר לשאלה שלך?אני בתור מתחרה מתיחס לביקורת!!!לטוב ולרע לא היו חסרים משתמשים כאן שאמרו לי שמע גלעד השנה הייתה ככה וככה לדעתי,כיבדתי?כן בהחלט!הייתם בתחרות אתם הקהל אני מכבד,כמו שאני חושב שדקסטר ג'קסון לא היה צריך לקחת תאולימפיה!וזאת הביקורת שלי עליו בתור מתחרה.
מה שנאמר כאן על אלי האנה זה זילזול וזאת יריקה לפרצוף ויש הבדל גדול בין השנים חביבי,איך אתה הייתה מרגיש במקומו?חוץ אלי רשם מסר לכל התינוקות באתר של נאבא ובזה הוא שם לזה סוף תהיה בטוח שכולם קראו את המסר הזה וכל השאר ממש לא מזיז לו מה עוד ילדון אם היקף יד 20 חושב עליו.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט