צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-10-08, 18:33   #8
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
לקטגורית הנוער לדעתי כדי לך להכין את עצמך כבר מהרגע שאתה נכנס למכון(גיל 15 16) אם ברצונך להיתחרות,זה לא אומר שתיכנס למכון בשנת 2006 פעם ראשונה ובקיץ של 2006 תיתחרה אבל תיתאמן,תאכל ותידע לעבוד בצורא הכי מקצועית שאפשר שתוכל להשיג תוצאות מרשימות יותר מאדם ממוצע במכון ולהכנס לתחרות.
בהכנה לתחרות:
א.אין כזה דבר לפספס ארוחה אתה מתבייש בזה שחברים שלך השחיפונים המסוממים יצחקו עליך שאתה אוכל נגיד ביציאה או משהו?תאמין לי שאחרי זה בתחרות אתה תיתבייש שלא אכלתה אותה
ב.אין כזה דבר לפספס אימון אלה אם אתה חולה או פצוע,קוציל'ה פוציל'ה אין לי כוח אין לי חשק תשמור לאסלה ביחד אם החרא ותוריד את המים.
ג.אימונים?אתה מתאמן עד הסט האחרון עד הסוף אין ויתורים ואין חוכמות
ד.תזונה?במסה תידע לאכול כמה שאתה צריך לאכול בישביל להשיג את המטרה שלך גם אם זה לדחוף לגרון אוכל בכוח ולא להיות כוסית ולהגיד "אבל אמא אני לא רוצה לאכול אני רוצה להישאר שחיפון מגעיל ומבכיין" ובחיטוב?אתה עצבני?אתה רעב?תעלס מסטיק בלי סוכר..או קח שק איגרוף תקרע אותו באגרופים העיקר אל תזלזל ואל תסטה לדרכים אסורות.
ה.אל תקשיב לכל מטומטם שאומר לך לקחת את זה ולקחת את זה כי הוא יודע וכי הוא ככה וכי הוא ככה לפעמים מה שעובד עליו...לא יעבוד עלייך ולהיפך!תידע למצוא בן אדם מקצועי ומנוסה ולקרוא הרבה לפני שאתה משתמש במשהו
ו.תאהב את מה שאתה עושה ותהיה גאה בזה!

+1..!!!...תקשיב לבחור הזה הוא יודע מה הוא מדבר..
or16 מנותק   הגב עם ציטוט