ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikolm
ציטוט נחמד מהקורס רק חבל שלא סיפרו לכם שחוץ מבמקרים של דיסטרופיה שרירית או פוליו מדובר בדפוס פעולה יחסית נדיר
מה גם שהספרות בנושא דווקא מגדילה לעשות ומציינת את התפקיד החשוב של האיליופסואס בשמירה על יציבות ורטיקלית של החוליות הלומבריות (קו הכוח שלו עובר דרך הציר של החוליות הלומבריות למעט l5-s1), אתה בטח תופתע עוד יותר לגלות שאפילו בפן השיקומי ממליצים על חיזוק האיליופסואס בשרשרת תנועתית יחד עם כופפי עמ"ש (sit-ups עונה מעולה להגדרה).
|
:):):):) אני אגיד לך ת'אמת...די פגעת בי על העיניין של הציטוט...
אם אני מצוטט משהו אני אגיד את זה....כל המ שאמרתי פה אולי למדתי בקורס אבל הרוב זה ניסיון אישי שיש לי עם פטירת היפרלורדוזה מותנית והפחתת לחץ וכאבים בדיסק פרוץ אז בבקשה אחי אל תזלזל....
אני לא יודע מאיפה שמעת שזה דפוס פעולה נדיר אבל הוא ממש לא.....
מין הסתם האיליופסואס הוא שריר חשוב כי הוא לא סתם נמצא שם אבל ביחד עם זאת לא צריך לחזק אותו במיוחד אם לא מחזקים באותה מידה את שרירי הבטן
בפן השיקומי של איזו בעיה אתה מדבר?בפריצת דיסק זה ממש לא....
אם אזכר בעוד משהו אמשיך

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.