ציטוט:
פורסם במקור על ידי odedik
כמה דברים:
1. לא ידעתי שזה טעות כתיב אני לא טמבל, רק עכשיו קלטתי.
2. זה שאתה מתעסק מגיל 10 אפילו לא אומר שאתה מבין משהו בזה, מי כמוך ידע שאם מישו בחדר כושר 20 שנה לא בהכרח הוא יגדל מפאת חוסר ידע בסיסי.
Have fun.
|
קודם כל אם זאת הגישה שלך אתה מוזמן להתחבר לי
אתה יוצא פה בהצהרות "הוא בטוח שהוא ככה ,והוא בטוח שהוא ככה "
אתה מכיר אותי בכלל ? אתה יודע איך אני מתנהג מעבר לניהול של הפורום ?
פעם אחת ראית אותי מתלהב מאיך שאני כותב או מפרגן לעצמי ?איפשהו גם רשמתי שאני חושב שאני כותב יותר טוב מקורן ? זה שהעברתי עליו ביקורת זה לא אומר שאני שמתי את עצמי מעליו ,יש לך פה חבר'ה ששוקלים 50 קילו שמעבירים ביקורת על עמית ספיר ומאור זרדז ,זה אומר שהם חושבים שהם יותר טובים מהם ? הם מעבירים חוות דעת אובייקטיבית ולגיטימית לכל דבר
זכותי להגיד לקורן שהוא חבר שלי לדעתי הכתיבה זה לא הצד החזק שלו ,אבל באותה מידה כמו שאני מעביר עליו ביקורת ,אני גם מפרגן לו.
ודרך אגב,לא כמו בחדר כושר ,בכתיבה יצירתית ניסיון אומר הכל,ניסיון מלמד אותך איך לבנות קו זמן לסיפור כמו שצריך ,איך להמנע ממטאפורות שחוזרות על עצמן ,איך לתת לכל דמות אופי משלה ,ולהשוות בין כתיבה יוצרת לבין פיתוח גוף זה כמו להשוות בין רכיבה על אופניים לטיסה לירח.