צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-10-08, 13:02   #4
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hutorihunzu צפה בהודעה
סבבה עוד שאלה קטנה...
1. אם אני רוצה לעבוד בחדר כושר רק 3 פעמים בשבוע ולרוץ אחרי כל פעם... האם כדאי לי לעשות סיבולת או כח???
כי אני ממש לא מעוניין בכזה להתנפח ובקושי להזיז את הידיים את הרגלים אבל להיראות סוס.. זה לא מה שאני רוצה אני רוצה להתחזק לא להתנפח ... (אם יש הבדל)... אז מה אני צריך לעשות???
אתה גם יכול להביא לי תכנית???

אני די בור בנושא אז סלח לי אם אמרתי שטויות
אין לך מה להתנצל אתה בא כדי ללמוד ואתה מבין שצריך לעבוד בישביל כל תוצאה שהיא...
לעינינו...אין קשר בין איזה סוג של אימון אתה עושה לבין סיבולת ריאה אתה יכול לשלב הכל מהכל....

אבל יש לך פה שני דברים שמתנגשים....אם אתה מפתח כוח אתה לא יכול לפתח סיבולת ולהיפך בגלל שזה סוג עבודה שונה לגמרי....בעצם אלו שני סוג עבודה מהקצוות השונים של הסקאלה...
כדי לפתצח כוח אתה צריך לעבוד בטווח חזרות של-1-6 [באימונים תעבוד על הטווח של 5-6rm[
הכוונה היא כמו המשקל המקסימלית שאתה יכול להרים באותו טווח חזרות
בעיברית....אתה מתאמן להרים את הכי הרבה משקל כדי להגיע לכשל בחזרה ה-5
כדי לעבוד על סיבולת שריר אתה צריך לעבוד על טווח של 20-25 חזרות על אותו העיקרון
בנוסף אתה יכול לעבוד על כוח מתפרץ שזה עבודה עם המשקל המקסימלי שלך במהירות המקסימלית שלך בטווח של-10-15 חזרות....זאת אומרת עבודה די כבדה ונורא מהירה...

לכוח וכוח מתפרץ תצטרך תקופה של כמה חודשים של עבודה סטנדרטית בחדר כושר כדי למנוע פציעות שנובעות מטכניקה לקויה...
בהצלחה!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט