אשכול: mr olympia callouts
צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-10-08, 11:01   #10
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי odedik צפה בהודעה
איך רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר, ואגב אם היית זוכה באולימפיה לא היית בוכה?
חחחחחחחחחח לפי התגובה שלך אתה לא הבנתה מה שכתבתי,ואתה לא יודע על מה אתה מדבר
ובהחלט יש לי מושג על מה אני מדבר ידידי,וזה שפיל הית' יותר טוב מדקסטר?בקשה..עלוש הביא לך אפשרות להשוות תעלה תתמונות של שניהם ותראה לי סיבה אחת למה דקסטר היה צריך לנצח אותו חוץ מזה שלדקסטר יש יותר ותק ב תחרויות של מר אולימפיה וספונסרים בעל שם חזק יותר(מאסל טק) שלמעשה הם אלו שנתנו חסות לתחרות?
בקשר לאחרים?חחח אתה חושב שדקסטר יכול לדגדג לויקטור בכלל?אתה ראיתה את ויקטור ב2007 לעומת דקסטר?(תחשוב שבזמן הדיאטה והתחרויות של דקסטר הוא ממשיך לגדול ולהשתפר)כנ"ל לגבי שאר המתחרים שציינתי אז בשיא הכנות מה אתה בידיוק מתכוון ומה אתה רוצה מחיי?

אם הייתי זוכה באולימפיה?חחחחחחח הייתי רץ ערום אם הזין בחוץ במעגלים וצועק "פצצת אטום נופלת" :):):):) קודם כל תן לי לזכות בקטגוריה במר ישראל איפה הלכתה ואיזה השוואה עשיתה :d

אה אגב עכשיו הבנתי...למה שאלתה על האולימפיה התכוונתי שדקסטר בכיין לא בגלל האולימפיה עצמה שהוא זכה,דקסטר בכה באיזה ראיון אחד בפלקס שכולם אומרים עליו(עוד ב2005-2007) שהוא סתם וכל שנה הוא ניראה אותו דבר אז הוא בכה והתלונן.

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 13-10-08 בשעה 11:07.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט