ציטוט:
פורסם במקור על ידי MagneZium
ארבל יש שמועות גמרת את כול החומרים הוטרינריים באזור המרכז 
חח ואללה אחי ענקק רואים שיש מלא נוזלים אבל על הזין איזה יופי של מסה איזה יופי של משקלים
לגבי גדי אין מה להגיד פסל רומי איזה חיטוב שיאללה איך הוא שומר על זה כול השנה אלוהים יודע
סנדרה רואים התקדמות חיטוב לא רע בכלל בבטן
|
חחח לא ,אבל עוד חמישה שבועות נגמור

דווקא זה פחות פונקציה של נוזלים ,יותר פונקציה של הפלאש של סנדרה שמחק לי כל צל של חיטוב, אם תשים לב בתמונות שצולמו דרך המראה בלי פלאש ,גם אני וגם גדי נראים הרבה יותר טוב ,פלאש נוטה למחוק פרטים בתמונה ,וזה די זין חח אבל לא נורא .
נהנתי מהאימון איתם,זרמתי עם הסגנון אימון של גדי שמאוד שונה משלי ,הוא אוהב לעבוד בחזרות מאוד גבוהות (12-15 מינימום ) ואני אוהב לעבוד כבד יותר ,אז זה היה שינוי מרענן ,קצת הייתי צריך להוריד משקלים ,אבל זה היה כיף לעבוד עם שני אנשים כאלו מקסימים ומפרגנים
סנדרה בחורה עם המון מוטיבציה שמתאמנת יותר הארדקור מהרבה גברים שאני מכיר ,על אחת כמה וכמה מבנות שאני רואה מתאמנות.
מה אומר ומה אספר על גדי אחי היקר ? איש מקסים שאין הרבה כמוהו וחבל שכך,באדיבילדר עם גנטיקה נדירה (כוס עמק ,הוא אוכל גביניות ובורקסים בחיטוב) וחבר יקר . כיף לי כל פעם שאני מתאמן איתו ,רק נקווה שהוא ישרוד איתי באימון רגליים.
למי ששאל אני כרגע יושב על 108 קילו משקל בוקר ,אחרי שבשיא המסה הייתי 111 ,לפי קליפר האחוז שומן שלי כרגע 15 ,שזה סבבה מבחינתי ,אני יורד בחמישה שבועות הקרובים לאיזור ה12-11 ,ואז נכנס ל"עסק" רציני ביותר.....