צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-10-08, 18:49   #12
Mad_dog
חבר פעיל

הסמל האישי שלMad_dog

עוסק ב:: Yovel Gym
שלח הודעה דרך MSN אל Mad_dog

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
כמה אחוזים מהאוכלוסיה אתה מכיר שיתאוששו כמו שצריך מאימון חזה ויעשו יום למחרת אימון כתפיים בעצימות גבוהה ביחס לשבוע שעבר? כמה נראה לך שהם יתקדמו לעומת תוכנית שלא הייתה מדביקה להם שתי קבוצות שרירים יום אחרי יום?

אני מעדיף אימונים בתדירות יותר גבוהה ע"פ מחקרים שקראתי, אבל יש חלוקות של abcd שאפשר לשמור בהן על גירוי מסויים של השריר.

דוגמא:
A - חזה קדמית
b - קוואדס ותאומים
x מנוחה
c - כתפיים ואחורית (אוברהאד פרס יתן עבודה לחזה שתתן גירוי, השאלה עד כמה כי אין מחקרים על abcd שבדקו את זה)
d - האמסטרינג וגב (דדליפט יתן גירוי ל4 ראשי, שוב השאלה אם זה מספיק כי אתה לא רוצה להתחיל להריץ אימון רגליים לפני הגב )

הבעייה בג לדעתי יש שם שני שירירים ממש גדולים :\ אם מתחילם מהגב אז לרגלים ישאר הרבה פחות כוח או אם מתחילים עם רגלים אז כמעט ולא ישאר כלום לגב אני מעדייף לשים שריר גדול תמיד בתחילת אימון ככה שאני יכול לתת את המקסימום וabc הכי מתאים לזה לדעתי ככה שרגלים חזה וגב לא באותו אימון הייתי עושה ab בשמחה ככה הייתי מתאמן לפני שהפסקתי היה ממש אימונים טובים רק עכשיו זה עינין של זמן אני רק יכול ללכת למכון באיזה 7-8 בערב אימון קצר יחסית בab אם יש שני שרירים גדולים יוצא אימון די ארוך ....

Running is for Girls
New Status
Hight: 1.76
10/10/08--->21/2/09
Wight :67Kg->73Kg
Arm :37-->39.5
Mad_dog מנותק   הגב עם ציטוט