ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אתה צריך להבין שאתה צריך להיות קרוב בצורה מסויימת לדת אם אתה ימין בארץ, ללא הימין הדתי אין כוח לימין מבחינת קולות. הדתיים הם חלק גדול מהימין, עכשיו הבעיה היא שאתה לא עושה הבדל בין ציונים חובשי כיפה שמשרתים בצבא ועושים עבודת קודש בזה שהם שומרים את הציונות במכשירי החייה(התנחלויות) לבין הדוסים עם החליפות השחורות. יש למפלגות כמו המפדל הרבה יותר משותף איתנו מאשר כל מפלגה אחרת, זה שהם חובשים כיפה זה לא מפריע לי בכלל, ואתה יודע שהיום הבעיה כאן היא התבוללות והגירה של לא יהודים,לכן אני מוצא את עצמי כל פעם יותר קרוב אליהם.
|
אני ממזמן נטשתי את היהדות המסורתית, באמת שאני לא אוהב לדבר עם רובם אפילו (אל תבכה טאוס אתה חמוד, ניתן להסביר לך דברים) הבעיה אצל כמעט כל חובשי הכיפות שהם עם הראש בקיר אין דברים בצדדים והם עושים את זה בכל מובן בחיים שלהם. המורה שלי לתנ"ך היא מסרותית, פעם שאלתי אותה כמה שאלות שמערערות על אמונה באלוהים, היא התחילה לזבל לי דברים שלא קשורים לעולם. בכל אופן אפילו חיים ויצמן אמר פעם "הציונות מתבססת על חילוניות" ובאמת התנועה הציונית הייתה חילונית וגאה בזה. זו הסיבה שבגללה אני מת על שינוי ז"ל