ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
הם לא מבריקים מידי. סתם כמה דתיים שמדברים באוויר על קידוש יגאל עמיר.
שלטון בולשביקי??? אני לא ידעתי שאנחנו קומוניסטים, אומנם השלטון בארץ הוא די שמאל ומבליג אבל הוא לא קומוניסטי.
טיהור המתייוונים ימח שמם. אני לא צם ביום כיפור כלומר צריך להעיף אותי מהארץ הזאת??? צריך להעיף אותי מהארץ שסבא שלי עזר לבנות במו ידיו??? שהוא עזר ליישוב הצפון ואותי צריך להעיף מפה?? מעניין. בעיקר העובדה שאף אחד שם לא עשה צבא.
גם ראיתי פוסט שם עכשיו שמתעסק בלמה המוסלמים רוצים את א"י, כתוב שם שלפי הקוראן שלהם צריך להשמיד את כל הלא-מוסלמים. זה לא נכון בעליל, החובה היא להרוג את עובדי האלילים, ליהודים מותר לחיות כל עוד הם משלמים שכר גולגולת כל חודש
|
בגלל זה אמרתי שאני לא מסכים איתם 100% תקרא את ההודעות שלי.
ובגלל זה ירדתי על כל הכותבים בפורומים האלה למיניהם.
אבל הם עדיין יותר משכילים ממה שראיתי באתר החזית.
אה ולא כל מה שאמרת נכון כי זה שמנחה את התוכניות אמר בצורה חד משמעית שיש להכיר ביהדות אבל אסור לכפות שום דבר ככה שהם לא בעד להוציא אותך מהארץ אם אתה לא צם ביום כיפור.
מה שאני מסכים איתם זה:
1. ארץ ישראל השלמה
2.טרנספר לערבים המוסלמים
3.תגובה קשה לכל החמאסניקים ופלוגות עכברי הג'יהד למיניהם
4. הכרה בכך שגם מצריים וירדן לא כ"כ נאורות ושוחרות שלום
5. הכרה באופי היהודי של מדינת ישראל , מדינת ישראל תהיה המדינה האוברסליסטית האחרונה מצידי , לנו זה לא קל כמו לאחוד האירופאי , ובעצם עדיף שיהיה גבול.
דבר שני , אתה לא ממש מבין את הקוראן ונדבקת לפסוק אחד ויחיד שמה מול הרבה מאוד פסוקים אחרים הנוגדים אותו. חוץ מזה תסתכל מה קורה??? ומה קרה בכלל
ואז תחליט איך הם מפרשים את הקוראן