ג'וני
בו נתחיל עם זה שטונה ומיונז אחרי אימון זה לא מעשי, כי אחרי אימון אתה במצב קטבולי, אתה רוצה לעלות את האינסולין ולסלק תקורטיזול, אז אתה חיב ליטול פחממה ורצוי פחממה מהירה.
הטונה זה החלבון שלך הכל טוב ויפה אבל עליך גם להכניס פחממה, 2בננות\8תמרים\40-20 גרם סוכר ענבים, כל אלו יהוו פחממה טובה לארוחה שאחרי אימון(שבכל מקרה אחריה בשעה וחצי תבוא עוד ארוחה שתכיל הרבה פחממות מורכבות וגם חלבון)., החלבון שלך במקרה הזה
יכול להיות טונה במים, שזה חלבון שנספג יחסית מהר,חזה עוף גם, או חלבון מי גבינה
אכן לחלבון מי גבינה שמצוי בתור תוסף מזון יש לפעמים טעם טוב, ומומלץ לצרוך אותו, למרות שגם החלבונים האחרים שהזכרתי הם טובים אף הם.
הענין של חלבון מהיר הוא כדי להביא את הגוף לידי מצב אנאבולי במהירות, אבל החלבון הזה ינוצל במהרה, לכן תמיד מומלץ להוסיף קצת חלבון איטי לארוחה של אחרי אימון
אני ממליץ על איזה כף קוטג', 2-3 לבני ביצים. תיודע נשנוש...
אישית אני אוכל ארוחה רגילה אחרי אימון... רק מוסיף בננה
עריכה:
מה שהתכונתי בחלבון האיטי שמומלץ להוסיף זה שסינטוז החלבון המוגבר שיגרם כתוצאה מהכנסת חלבון מי הגבינה יתן ממש פוש אבל ירד בצורה דרסטית לאחר איזה 20-30 דקות... היה לי פעם גרף של זה חבל אין לי עכשיו, ואילו החלבון האיטי לא יעלה את סינטוז החלבון בצורה כל כך מרשימה אבל ימשיך אותה לאורך זמן
אם להיות יותר ספציפי לגבי תסופי תזונה
זה תחליף לחלבון, אבל עדין קח בחשבון שכדי לגדול ביעילות אתה צריך לגון במקורות החלבון שלך, חלבון מי גבינה לרוב מהוה חלבון ממקור איכותי בעל סימנים תזונתיים גבוהים
אבל זה לא מה שיתן לך גוף טוב, תזונה הולמת זה המפתח
|