צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-10-08, 16:13   #4
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
חחחחחחחבבקשה בבקשה אל תגיד לי שאתה חושב שהתכנית שלהם זה בנץ' מילטרי דד ליפט וסקוואט!
להגיד שזה אימון בודיבילדינג זה יהי יותר מצחיק מאשר אדיוטי....
אני גם דוגל שתרגילים שרשמת בתור תרגילי חובה בתכנית אבל אחרי שאתה מסיים עם התרגילים האלו ונשאר לך עוד כמה תרגילים אז פה נכנסת ההתעסקות בקקה.....של איזה תרגיל ואיזו אחידה ואיזה גובה ומי שיגיד לךשלא ככה עובדים ולא צריך העיקר שתעשה את התנועה הבסיסית של התרגיל ישקר לך!

וגם במה שדה סאן כתב....נראה אותך גבר עושה פרונט סקוואט-8 חזרות או דד ליפט על rm 5-8 ולא מתעסק בקקה של התרגילים האלו! אז אל תשחק אותה מתאמן על שכלום כבר לא מגרה לו את השריר והוא בא למכון רק כדי לשמר שריר

שמע אתה ממש אהבל אני חייב להגיד לך
באדיבילדר תמיד יתעסק בקטנות כי הקטנות זה מה שמפריד בינו לבין עוד קצת ועוד קצת כי הם גם ככה סוחטים מעצמם 150 אחוז
אבל למתאמן הממוצע, התעסקות יתר על המידה בתרגילים מבודדים ואחיזות מוזרות היא לא יותר מאשר בזבוז זמן

ויצאת עוד יותר טיפש כי מה שציטטת זה מהנקודת מבט של האליט ולא דעה שלי או משהו זה א'
וב' אם היית טורח לקרוא לפחות חלק ממה שכתבתי בהודעות לפני היית מבין שאני דווקא קיצוני במתן החשיבות לתרגילים האלה אז כנראה לא סיימת כיתה ב' כי הבנת הנקרא שלך לא משהו בכלל
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט