ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123
כל הכרישים של הבאדיבילדינג (ובכוונה אני לא מזכיר מאמנים או כאלה, אני אומר כאלה שחוו את הדברים על עצמם) אמרו את זה במפורשות:
"תדבוק בתנועות הבסיסיות כל הזמן, הם העיקר, אבל עלינו, עם כל החומרים, כל הוותק, כל השנים על גבי השנים במכון, כל התוכניות שהחלפנו, אנחנו חייבים לגוון ולפעמים לשחק עם התרגילים המבודדים ובסוף המשפט מסייגים את זה - אבל זה בגלל שאנחנו מי שאנחנו
הקיצר אם אתה קאטלר אז תפאדל, אבל אף אחד פה לא.
ואולי, רק אולי, שכבר הגעת לקצה גבול היכולת ואתה בבנץ' כבר לא יכול לשים עוד עשירית קילו תנסה לגוון שם, אבל איפה זה ואיפה זה
|
חחחחחחחבבקשה בבקשה אל תגיד לי שאתה חושב שהתכנית שלהם זה בנץ' מילטרי דד ליפט וסקוואט!
להגיד שזה אימון בודיבילדינג זה יהי יותר מצחיק מאשר אדיוטי....
אני גם דוגל שתרגילים שרשמת בתור תרגילי חובה בתכנית אבל אחרי שאתה מסיים עם התרגילים האלו ונשאר לך עוד כמה תרגילים אז פה נכנסת ההתעסקות בקקה.....של איזה תרגיל ואיזו אחידה ואיזה גובה ומי שיגיד לךשלא ככה עובדים ולא צריך העיקר שתעשה את התנועה הבסיסית של התרגיל ישקר לך!
וגם במה שדה סאן כתב....נראה אותך גבר עושה פרונט סקוואט-8 חזרות או דד ליפט על rm 5-8 ולא מתעסק בקקה של התרגילים האלו! אז אל תשחק אותה מתאמן על שכלום כבר לא מגרה לו את השריר והוא בא למכון רק כדי לשמר שריר
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.