צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-10-08, 03:12   #1
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
כן, רק שרוב האנשים לא עושים את התנועות הבסיסיות, ותראה איזה פלא, הם גדלים יפה מאוד (ולעניות דעתי, הם משחקים הרבה בקקה).
ואל תגיד לי "הם לא חזקים כמו אחד שעושה דדליפט". לאותם אנשים זה לא ממש אכפת, הם באו לפתח את הגוף, לא להרים 300 קילו ב2 חזרות.
וכן, כוח ומסה הולכים יד ביד, אבל הם הגיעו לגודל כזה שמבלי לעבוד על כוח, כל מה שנשאר להם זה לשמר את המסה שפיתחו (רוב האנשים לא מפתחים גוף בשביל להתחרות).

לא מזמן פורסם פה מאמר שבשביל פיתוח גוף, יש לתרגילים מבודדים חשיבות. עזוב, גם לייל מקדנולנד לא נמנע מלהוסיף אותם לתוכנית נרחבת של פיתוח גוף. אז הטענה שלך שהם ישנו או אכלו טוב פתאום, היא אולי נכונה - אך לא בהכרח הסיבה.

מדריך כושר טוב זה מדריך שלא נדבק למנטרה מסויימת, אלא אחד שיודע להשתמש במגוון רחב של כלים וידע שהוא רכש. לדעת להעזר בהן מול מטרות ויעדים שעומדים בפניו. תקן אותי אם אני טועה, אבל גם באימוני כוח, יש שמתשמשים בתרגילים מבודדים על מנת לעזור לחזק ספציפית אזור מסויים (אני לא סגור על זה, זה משהו שמתקדמים עושים לא?).

אם נדבר תכלס, לא כולם בנוים מנטלית לעבודה קשה במכון כושר עם דדליפט סקוואט וכל התרגילים שציינת, בשביל זה המציאו להם את המכונות.

לא רוצה!!111
בא לי לתת הכל במקבילים, יש לך בעיה?!!111
נתחיל מהסוף - חח תעשה מה בא לך

לתרגילים מבודדים יש חשיבות, אבל למה להתחיל תא-ב מהאות ח?

אמרת רוב האנשים - רוב האנשים יגדלו כמעט מכל תכנית אבל עד גבול מסוים.
רוב האנשים גם לא באים בגישה "הארדקורית" של סקוואט טיל יו דרופ אבל כמעט כולם מכירים בחשיבות של בניית כוח כדבר שיוביל איתו גם עליה במאסה

וכן אתה צודק, יש הרבה שלא נוגעים בתרגילים האלה ומשתמשים רק במכונות ודווקא מרוצים מעצמם ולפעמים מתקדמים אחלה (לא חסרים אנשים אהבלים חסרי ידע שבנויים טוב)
אבל למה להתעסק בספקולציות במקום ללכת לפי דרך מסוימת מאוד, שתמיד עובדת ותמיד מצליחה, תמיד תתן תוצאות טובות יותר, וזה במקום להתחיל להתפלסף עם כל מיני מכשירים ותרגילים מוזרים שהמציאו אתמול

ובגלל ש"לא כולם בנויים מנטלית", לא כולם מתמידים בספורט הזה, למען האמת מעטים מצליחים בספורט הזה, ומעטים פחות מצליחים לשמור על ההישגים לאורך זמן
הידע והכלים זמינים לכולם - השאלה מה הם בוחרים לעשות איתם.
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט