ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
כל מה שאתה אומר אמת ויציב - אבל "התרגיל שהוציא להם את החזה" יכול להיות גם זה שהם פתאום ישנו טוב יותר בלילות, אכלו טוב יותר בימים ועוד מיליון ואחד דברים.
בקיצור - זה לא משנה מה תעשה, כל עוד תעשה את התנועות הבסיסיות (סקוואט,דדליפט,לחיצה בעמידה,בנץ' פרס וחתירה), תאכל ותישן כמו שצריך אתה תגדל גם מלשחק גולות בחצר.
אם תתחיל להתעסק בקקה אתה תבזבז אנרגיה יקרה (אולי אני יעשה כפיפות מרפק בזווית 60 במקום 90? אולי אני אוסיף חזרה לפשיטות ברכיים? אולי דרופסט בכתפיים וכו')
לל"ט 
|
כן, רק שרוב האנשים
לא עושים את התנועות הבסיסיות, ותראה איזה פלא, הם גדלים יפה מאוד (ולעניות דעתי, הם משחקים הרבה בקקה).
ואל תגיד לי "הם לא חזקים כמו אחד שעושה דדליפט". לאותם אנשים זה לא ממש אכפת, הם באו לפתח את הגוף, לא להרים 300 קילו ב2 חזרות.
וכן, כוח ומסה הולכים יד ביד, אבל הם הגיעו לגודל כזה שמבלי לעבוד על כוח, כל מה שנשאר להם זה לשמר את המסה שפיתחו (רוב האנשים לא מפתחים גוף בשביל להתחרות).
לא מזמן פורסם פה מאמר שבשביל פיתוח גוף, יש לתרגילים מבודדים חשיבות. עזוב, גם לייל מקדנולנד לא נמנע מלהוסיף אותם לתוכנית נרחבת של פיתוח גוף. אז הטענה שלך שהם ישנו או אכלו טוב פתאום, היא אולי נכונה - אך לא בהכרח הסיבה.
מדריך כושר טוב זה מדריך שלא נדבק למנטרה מסויימת, אלא אחד שיודע להשתמש במגוון רחב של כלים וידע שהוא רכש. לדעת להעזר בהן מול מטרות ויעדים שעומדים בפניו. תקן אותי אם אני טועה, אבל גם באימוני כוח, יש שמתשמשים בתרגילים מבודדים על מנת לעזור לחזק ספציפית אזור מסויים (אני לא סגור על זה, זה משהו שמתקדמים עושים לא?).
אם נדבר תכלס, לא כולם בנוים מנטלית לעבודה קשה במכון כושר עם דדליפט סקוואט וכל התרגילים שציינת, בשביל זה המציאו להם את המכונות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123
אתה סתם מתווכח כדי לצאת צודק אבל צודק אתה לא תצא בטיעון כזה
אימון חזה מתחילים בלחיצת חזה like it or not - אתה רוצה להיות מסוגל לתת הכל.
|
לא רוצה!!111
בא לי לתת הכל במקבילים, יש לך בעיה?!!111