ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
אמרת בעצמך.
בקשר למקבילים - תרגיל מעולה, אני עושה אותו גם בתוספת של משקל מן הסתם, אבל הוא לא התרגיל המרכזי, לא בתוכנית אימונים שלי ולא באף תוכנית אימונים של אף מאמן עם טיפה מושג בעולם.
לא חושב ש"הדאגתי" אף אחד, אבל מזל שאתה כאן, לוחם הצדק.
עריכה:
שלא תבין אותי לא נכון, אני דווקא כן חושב שאתה אחד מהבודדים כאן שכן מדבר לעניין, רק שההתעקשות שלך בנושא הזה לצאת "צודק" היא ממש לא לעניין.
|
1. אמרתי בעצמי, ובאף מקום לא סתרתי את זה.
2. אני מניח שאתה מאמן עם טיפת מושג, נניח ובא אליך מתאמן שאומר לך: "שמע, אני רוצה לפתח כוח ולהגדיל קצת שרירים. אני גם עושה פארקור פעמיים בשבוע עם חברים שלי חוץ מהפעילות שלי פה". אתה באופן אוטומטי תתן לו לחיצות חזה או אולי דווקא תתן לו דגש לעשות מקבילים עם משקל כתרגיל ראשון לחזה? (או שבכלל אפשר לשלב לו MUSCLE UP כתרגיל ראשון).
אני לא אוהב את הקביעות. יש אנשים שמתאמנים בצורה מסויימת כי הם מתבססים על ידע מסויים וחושבים שכל העולם צריך לעבוד על פי זה. בפועל זה לא עובד ככה, לאנשים יש מטרות שונות ויכולות שונות. אפשר ואף רצוי להמליץ על לחיצות חזה כתרגיל בסיס (בלי שיפועים ובלי נעליים), אבל זה לא אומר שאי אפשר להתפתח מעולה גם עם תרגיל ראשוני שלא דורש שכיבה ומוט שלוחץ עליך, ובטח שלא צריך לדאוג בגלל זה.
בוא נגיד שקיבלת אינפקציה בגב ואתה לא יכול לשכב עליו ולעשות לחיצות חזה יותר במשך חודשיים

. אני מבטיח לך שתוכל להתפתח יפה מאוד עם מקבילים ולאחריו פרפר בקרוס