01-10-08, 15:40
|
|
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1
ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית ותומכת - אפשר להבין את הרצון להתקדם ואת המוכנות להשקיע, אבל דברים כאלה, כמו נושא האשכול הזה - הם תפלים ושוליים לגמרי בתמונה הכללית. אז כן, בהנחה נגיד שבן אדם חייל או משהו, לוקח תוספים ואוכל לאבט"ש וכאלה, זאת יוזמה מבורכת לחלוטין וניתנת להבנה. אבל באמת בסגנון של לקחת שייק למסיבה הם כבר על סף המגוחכים. זה לא שאי שתיית שייק במהלך מסיבה או כל דבר דומה יגרום ממש קצת נזק - זה לא יגרום שום נזק. כדי להתקדם (ובתקווה גם לקבל איזושהי הנאה בחיים אם זה משחק תפקיד אצל חלק מהחברה' ה"רציניים" פה) צריך להצמד לעיקר ולא לתפל. אימונים חזקים, מנוחה והתחדשות, תזונה עשירה, שמירה על אורח חיים בריא ודברים בסגנון הם שיובילו להצלחה ולא כל השטויות הקטנות שמתחילים מושפעים עד מעל לראש נוהגים לעשות. כן, גם אני ואני מניח שגם כולנו צוחקים עכשיו כי אנחנו נזכרים באיך שגם אנחנו היינו אשמים בסעיפים האלה חחח, אבל בסופו של דבר, כשצוברים מספיק ניסיון - מבינים מה באמת חשוב ומה יותר שולי. להמנע מאלכוהול וסיגריות או נרגילה במסיבות זה מבורך לחלוטין ואני אדגול בגישה הזאת תמיד כי אני פשוט לא אוהב את כל זה, אבל להביא שייקים למסיבה, להביא צידניות גדושות בחזה עוף ואורז לביה"ס, לדאוג לאכול ככה וככה לפני השינה ולהסתכל כל דקה על המסך של הפלאפון כשעוד מעט מגיעה השעה לאכול כדי לא להיות במצב קטבולי - אלו שגעונות של מתחילים לרוב. מאז שהפסקתי להשקיע בשולי, בתפל ובקטן והתמקדתי נטו בתמונה הגדולה יותר, לא רק שההתקדמות שלי לא האטה את הקצב שלה, אלא ההיפך קרה פחות או יותר.
|
+11111111
|
|