ציטוט:
פורסם במקור על ידי philip1123
אני מסכים. אני מאמין שהכשלונות השנה הם רק הכנה להצלחה שתבוא בשנה הבאה ואלה אחריה. זה רק יגדיל למישל טרוני את המוטבציה והנחישות.
|
על אילו כשלונות אתה מדבר בידיוק גבר?
מר דרום 2008 אילת?בא גדי אורן שאם תירצה ממש לא בעיה למצוא את התמונות מהתחרות הזאת וניצח בזדון ולא ביושר ואני רוצה לראות תבן אדם שיתן לי סיבה מקצועית למה לגדי היה מגיע לנצח תתחרות הזאת!!!לא שאני מזלזל אבל זה נורא מעצבן לראות בן אדם שמקיא דם וקורע את התחת מפסיד למישהו שסתם זרק עליו צבע וקצת שמן וניצח וקטף תמקום הראשון בגלל שהוא "חבר איגוד בכיר" או "שופט" וזה ליכלוך וזה להיות רמאי!ואני מקוה שהוא לקח תגביע אחרי התחרות וזרק אותו לים כי זה ממש לא הגיע לו.
מר ישראל כאן כבר יש יותר ויכוח כי אלכס באמת ניראה מרשים והוא עשה התקדמות מעולה אבל עדין לדעתי ולדעת רוב הקהל באולם אם לא כולו ובוא נגיד שכל בן אדם שעוסק בספורט בצורא מקצועית ומבין ענין בתחום ידע טוב מאוד שמישל היה צריך לקחת את אלכס ראו את זה בתמונות וראו את זה בתחרות.
אין כאן שום כשלון ידידי אלה רק קומבינות ומשחקי כבוד..של מי חבר יותר טוב אז וואלה אם זה ככה אז מה שהייתי צריך לעשות בשנת 2007 בifbb זה גם משחקי כבוד אומנם באתי הכי שמן אבל אני מבטיח לך שאם הייתי דופק מכות לאור ביטון לראובן סולומון לבוכניק על הבמה של IFBB (אל תקחו את זה אישי חבר'ה בעיקר אתה בוכניק אתה יודע שאני אוהב ומעריך אותך חחח זה בצחוק) הייתי היחיד שנישאר עומד על הבמה ולי היו נותנים תמקום הראשון מה משחקי כבוד..ככה זה הולך אז אולי חבל שלא עשיתי את זה בכל זאת משחקי כבוד הולכים באיגוד הזה פה בארץ בכהנותו של מר חרא פריג'