צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-09-08, 13:53   #76
Mr.Olimpia
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלMr.Olimpia

חדר כושר: Body Shape

בחופש הגדול נסעתי לטיול ענק לארופה... היתי בגרמניה, הולנד, שוויץ, והונגריה ושנה שעברה היתי ברויסה במוסקבה... ואני יגיד לכם כזה..

רמת חיים הכי גבוהה במעמד הביניים היא שווייץ ... אנשים במעמד ביניים שם פשוט טחונים ונחנקים מכסף ויכולים להרשות לעצמם כמעט הכל.
גרמניה הולנד והונגריה מדינות גדולות יותר ולכן מעמד הביינים שם בוא נגיד ככה "עני" יותר אבל בכל זאת רמת חיים שם מאוד טובה אולי טובה במקצת מישראל.

מוסקבה העיר הכי עשירה בעולם... מעמד הביינים שם כמעט לא קיים ומעמד נמוך פשוט לא יכול להרשות לעצמו לחיות חיים בסיסים במוסקבה ורובם עוברים לערים אחרים זולים בהרבה.
מה שנשאר זה רוב האנשים העשירים "אוליגארחים" ובנים שלהם וקרובי משפחה וזה... זה יותר עבירה שכל אחד במוסקבה טחוןןןן בכסף תדירות מכוניות יוקרתיות שם כמו פה מאזדה. ואני מדבר על בנטליי פרארי וכאלה אפילו לא מרצדס ובמוו. כן זה יוצר אי שווין כלכלי עצום אבל זה יוצר עבירה כאילו מוסקבה היא עיר מאוד מאוד עשירה.
ואני יודע מה אני אומר כי דירה פשוטה במוסקבה עולה 2 מיליון דולר. ובשכונות עילית גם 13 מיליון דולר.
אבל לבן אדם רגיל כמעט ואין סיכוי להשתלב.

מכאן המסקנה שלי היא כזאת כן ישראל היא לא מדינה בעלת רמת הכי גבוהה ומבחינת נימוסים של אנשים גם לא..
אבל ישראל זה הבית שלנו... וטוב פה וכל מי שמוצה עבודה מתאימה ומקצוע מתאים בסופו של דבר יסתדר בכל מקום. גם בישראל.
ככה שאנשים.. !!! תשארו בארץ ותפתחו תמדינה שלנו... ולכולנו יהיה כיף לגור פה !!! בישראל
Mr.Olimpia מנותק