ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1
תכונה שאין לך....
במקום לרדת על הבן אדם הייתה מסביר למה אתה מתכוון - כמו שעידן הסביר ואפילו פחות מזה.
|
נכון, אין לי סבלנות לאנשים שכותבים לי "יש לי הגיון בריא" ברמיזה שכביכול אני טועה בגלל הגיון חולה.
ואיפה ירדתי עליו?
ציטוט:
טוב אחי. כשיהיה לך משו אינפורמטיבי להגיד תענה להודעות שלי.
ופעם הבאה שאתה רוצה לדבר אליי ככה תעשה טובה אל תשב מאחורי מקלדת ומסך. פלצני מקלדת כמוך ראיתי ואני רואה כל יום אז תחסוך ממני.
אל תטרח לענות להודעה הזאת אלא אם כן יש לך משהו חכם להגיד
|
:):):):) מי אתה חושב שאתה שאני לא אגיד לך את זה בפרצוף? כבר אמרתי לאנשים בפרצוף דברים יותר גרועים. מה שכן, הם לא התרבבו שההגיון שלהם יותר בריא אלא הם הקשיבו וביררו את העניין. בכל מקרה אתה טועה וזה לא משנה אם זה מאחורי מקלדת או מול הפנים שלך, מה כבר תעשה?
הכתף היא לא שלושה שרירים, החזה לא מחולק לשנים (תחפש בגוגל). מדובר בשריר מניפה שכיון התנועה הוא בהתאם לכיון סיביו. תזכור שסיבי השריר הם אלו שמתכווצים, הגיד הוא אמצעי החיבור של השריר והעצם.
כשאתה עובד על הבטן, אתה מפעיל את כל שריר הישר בטני, וכפי שכבר עידן הסביר לגבי הביספס, כיון סיבי הישר בטני הוא לכיון אחד בלבד, אז אין צורך לחלק אותה ל"בטן תחתונה" ו"בטן עליונה". מה גם שהכוונה בבטן תחתונה ברוב המקרים היא בנסיון לחטב את השומן מה שבפועל גם ככה לא יקרה מזה. זה לא אומר שלא ניתן לעשות תרגילים "הפוכים" כמו גלגול אגן וכו'.