צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-09-08, 15:54   #34
coacher
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - idan - צפה בהודעה
אני מדריך, ואתה טועה בגדול. עשית סלט שלם מהכל, לא יודע בשביל מה דחפת עכשיו את פרדוקס לומברד, זה סתם פרדוקס דבילי שאוהבים לנפנף בו בקורס מדריכים, הפרדוקס הזה קיים בכל שריר דו מפרקי רק שהוא בולט במקרה של הסקוואט בגלל שזאת תנועה בסיסית של קימה מישיבה ובדיקות ה emg הראו פעילות גבוהה של ההאמסטרינגס.

עכשיו לתיקונים:

התנועה היא ממש לא בגב, עמוד השדרה חייב להישאר סטטי, התנועה היא בירך בדיוק כמו דדליפט קלאסי. זוקפי הגו כמובן עובדים בלי קשר, אבל באופן סטטי (איזומטרי). ההבדל היחיד בין דדליפט קלאסי וסטיף לג דדליפט הוא בטווח התנועה של הברך, משמע עבודה של הקוואדס.

האמסטרינגס הם סינרגיסטים בפשיטת ירך ולכן הם עובדים (מסייעים לגלוטאוס מקסימוס).
האמסטרינגס ותאומים לא עוזרים לקאוודס כי הקוואדס מניעים את מפרק הברך, האמסטרינגס מניעים את הירך (ביחד עם גלוטאוס מקסימוס) ותאומים בקרסול. את התנועה מנתחים לפי מפרקים ולא כתנועה כוללת.

התנועה היא ממש לא בגב, עמוד השדרה חייב להישאר סטטי, התנועה היא בירך בדיוק כמו דדליפט קלאסי. זוקפי הגו כמובן עובדים בלי קשר, אבל באופן סטטי (איזומטרי). ההבדל היחיד בין דדליפט קלאסי וסטיף לג דדליפט הוא בטווח התנועה של הברך, משמע עבודה של הקוואדס.

זוקפי הגב מאוד עובדים פה ביחד עם גלטאוס
ובקשר לקוואד זה מה שהזברתי לו
אם אתה הולך לפי פרדוקס לומברד אז בדד ליפט בשלב הקונצנטרי מי עושה את התנועה בברך?הקוואד והם אומרים שזה האמסטרינג,אז הזברתי להם שהקוואד עושה והאמסטרינג ביחד עם התאומים עוזרים לו עם התנועה
בסטיף לג אז אמרתי שהאמסטרינג גם עובד עם התאומים וגם בגלל הפרדוקס אבל הפרדוקס הוא באופן איזומטרי
אבל האורך של האמסטרינג משתנה בגלל התנועה בירך

האמסטרינגס הם סינרגיסטים בפשיטת ירך ולכן הם עובדים (מסייעים לגלוטאוס מקסימוס).
האמסטרינגס ותאומים לא עוזרים לקאוודס כי הקוואדס מניעים את מפרק הברך, האמסטרינגס מניעים את הירך (ביחד עם גלוטאוס מקסימוס) ותאומים בקרסול. את התנועה מנתחים לפי מפרקים ולא כתנועה כוללת

^^ אותו דבר כמו מיקודם האמסטרינג+התאומים יש שוב תפרדוקס פה אין תנועה בברך היא במצב איזומטרי אבל עדיין הם עובדים
האמסטרינג לא עובד ממש איזומטי כי הוא עוזר לגלוטאוס

אבל אתה רוצה להגיד לי שסטיף לג זה תרגיל לרגליים? או תרגיל לגב כמו שאני אומר