ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאמא שלך תכנס לחיטוב עכשיו חחחחחחחח תגיד לי מה אתה דפוק?  גבר לרדת מ15 ל10 אחוז זה לא בא ברגל...זה לא כמו לרדת מ30 אחוז ל25 שאתה יכול להעיף את זה בשבוע וחצי אם השורפי שומן הנכונים..זה ממש הדבר האחרון שאני צריך עכשיו,מה שכן:
הייתי 8 אחוז בתחרות ואחרי התחרות עשיתי כולה 2 צ'יטינג אומללים אני אוכל נקי ושומר על עצמי כפי שרשמתי אני מתכוון לקחת גם שורפי שומן תוך כדי העליה ולשלב אירובי כמו שכל מקצוען עושה באוף סיזן cardio מדי פעם גם אני יעשה את זה חוץ מזה עזוב אחי אני לא רוצה להרחיב על הסייקל ועל מה אני יקח ואיך תהיה בטוח שגם אני ירד באחוזי שומן תוך כדי העליה בוא נגיד ככה 
בכל מקרה תודה על התגובה אחי שמח שהגבתה
אגב זה שאני אומר שאני אגיע ל150 קילו זה לא בגלל שאני מתכנן שוב אוף סיזן שמלא בשומן ובג'אנק זאת רק השערה שלי כי מכל הזמן שאני מכיר את הגוף שלי אני יודע שאני עולה במשקל מהר סתם שיערתי...אם אני יעלה מכל הביזנס הזה רק 10 קילו ויהיה 142 אני גם מרוצה חביבי.
|
נתתי הצעה אבא'לה

אבל מבין אותך שלא מתאים עכשיו חיטוב. אני מאד מאחל לך בהצלחה עכשיו... זה יהיה אופסיזן קשה, הפעם תשמור על עצמך בשבע עיניים לא להפריז בשומן! ולחזק את מה שחלש. התקדמות כמו שהיתה לך השנה , תשים אותך בשנה הבאה... במקום מעולה בעולם הבאדיבילדינג הישראלי.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי
ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.