ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
טוב... נראה לי שאחרי שני עמודים של תגובות שאולי קצת מעלות לך חיוך , אבל לא תורמות, כדאי לתת כן ביקורת.
מטרה מספר אחת לאופסיזן - חזה ובטן. אתה יודע את זה בעצמך ואני משוכנע שגם איאל.
שתיים - ההחלטה להתחיל את העליה שלך לחורף הזה כבר מ15 אחוז שומן היא בעייתית. מכיוון שהמטרה שלך היא 150 קילו, זה אומר שאתה צריך להעלות מעל לעשרה קילו לסייקל, ושיארו 10 קילו יבשים וטובים. זה בלתי אפשרי במצבך, שיש עליך כבר כמויות יפות מאד של שריר. אני הייתי אומר שתחטב קצת שוב (איכס, אני יודע) ותתחיל מעשרה אחוז (לא קריטי, חודש אחד) או שלא תשאל לכזו עלייה מסיבית. גם עליה של 8 קילו בכל האופסיזן, שהם יבשים לגמרי, ומרוכזים בחזה ובבטן, יתנו לך לוק לגמרי אחר!!!
שלוש - אני אומר שתהיה מרוכז בבאדיבילדינג, למה לא?? זה דבר שנותן לך כח נפשי ואנרגיות, אבל אל תיקבע כבר עכשיו אופסיזן בלי צ'יטינג, תן לעצמך לחיות, קצת  כדי שתוכל להמשיך בזה עוד כמה שנים, אתה צריך להיות מאוזן. תעשה צ'יטינג במידה, זה הכל
המון בהצלחה אחי
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאמא שלך תכנס לחיטוב עכשיו חחחחחחחח תגיד לי מה אתה דפוק?

גבר לרדת מ15 ל10 אחוז זה לא בא ברגל...זה לא כמו לרדת מ30 אחוז ל25 שאתה יכול להעיף את זה בשבוע וחצי אם השורפי שומן הנכונים..זה ממש הדבר האחרון שאני צריך עכשיו,מה שכן:
הייתי 8 אחוז בתחרות ואחרי התחרות עשיתי כולה 2 צ'יטינג אומללים אני אוכל נקי ושומר על עצמי כפי שרשמתי אני מתכוון לקחת גם שורפי שומן תוך כדי העליה ולשלב אירובי כמו שכל מקצוען עושה באוף סיזן CARDIO מדי פעם גם אני יעשה את זה חוץ מזה עזוב אחי אני לא רוצה להרחיב על הסייקל ועל מה אני יקח ואיך תהיה בטוח שגם אני ירד באחוזי שומן תוך כדי העליה בוא נגיד ככה

בכל מקרה תודה על התגובה אחי שמח שהגבתה
אגב זה שאני אומר שאני אגיע ל150 קילו זה לא בגלל שאני מתכנן שוב אוף סיזן שמלא בשומן ובג'אנק זאת רק השערה שלי כי מכל הזמן שאני מכיר את הגוף שלי אני יודע שאני עולה במשקל מהר סתם שיערתי...אם אני יעלה מכל הביזנס הזה רק 10 קילו ויהיה 142 אני גם מרוצה חביבי.