צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-09-08, 11:39   #40
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Philip1123 צפה בהודעה
אז כמו שראיתי אנחנו מתחלקים לשניים. כאלה שאוהבים את הרוטינות הקלאסיות של פעם וכאלה כמוני שאוהבים את הרוטינות המודרניות. אני מאוד אהבתי את מה שקאי גרין עושה, כי זה מדהים, זה יצירתי, זה מעין ריקוד, ולא יעזור- לבן אדם יש כריזמה. אבל שוב - זה עניין של טעם ואני יכול להבין אנשים בעלי נטיה לאולד סקול שפחות מתחברים לזה.
כריזמה?מודרני?בן אדם תיתעורר!!! המתחרה מנסה להעמיד לך ת'קטן חחחחחחחחחחחח זה אפילו לא פוזינג אם אני אישית הייתי שופט,פוזינג כזה על הפרנציפ הוא היה מקבל מקום אחרון והייתי נותן אפילו למישהו כמו גרשגורן לנצח אותו חחחחחחחחחחחח לא סובל ת'באדיבילדרים האלו שבאים לבמה ועושים מעצמם מפגרים אחרי זה אנחנו מתפלאים למה אנשים לא אוהבים את התחום כי יש אידיוטים כמו קאי שמורידים את הכבוד של הספורט הקדוש הזה!!!!!!לביוב כל יום...אגב לקאי יש אתר אינטרנט ויש לו הרבה כסף ממה שהוא עושה ככה שמי שחושב שהחארטה הזאת שהוא גר בשכונת עונית אמיתית שיחשוב שוב ואם זה לא עוזר שימשיך להאמין לFAGGOT הזה הוא בהחלט יכול להיות גר שם אבל כסף לא חסר לו מעבר לזה שהוא רץ ומספר לכולם שהוא טבעי אני לא סובל תבאדיבילדר הזה ואני מקוה שתדרוס אותו רכבת
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט