ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomera
אני לא מנסה לחדש לך מושגים, אני לא מנסה לחנך אותך, אני מנסה לעלות על הקו המנחה שאיתו אתה עובד.
ועם כול הכבוד ניסיון זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו. כאשר מתאמן שואל אותך, איזה תוכנית אימונים הכי טובה לי בחיטוב? מה תגיד לו? "לפי הניסיון שלך" לבן אדם אין שום ניסיון! לכן אתה הולך על היגיון של גוף אדם ומנסה לבנות תוכנית שתתאים לבן אדם.
ניסיון זה מילה חדשה שיצאה פה בפורום. כשיש ויכוח ואף צד לא מוכן להקשיב, אז מסכים את זה "מהניסיון שלי". אבל כשאתה מייעץ למישהו אתה לא יכול לבוא בהצהרה של המקרה הפרטי שלך, אתה מחפש תאוריה כוללת שתכלול את כול בני אדם. כי זה עובד על מה שנבדק ואשש.
אני יתן לך דוגמא: אני יכול להגיד שאם עכשיו תעבור מולי מכונית אדומה יהיה לי מזל, ובמקרה באותו יום היה לי מזל. עכשיו אני אליך ויגיד לכולם שאם תעבור מולך מכונית אדומה יהיה לך מזל, בטענה ש"מהניסיון שלי" זה מביא מזל שמכונית אדומה עוברת מולך. אבל האם זה תקף לכולם, או האם זה תקף לכולם? תחליט אתה.
|
לא מסכים איתך לגביי נסיון , זה משהוא שנפוץ מאוד בחו"ל גם עקב תופעת "ילדי המאמרים " אבל זה בדיחה שאנשים פה לוקחים את זה לקיצוניות , בלי לזלזל באף אחד פה , מספר האנשים שיכולים לדבר מנסיון אימון כאן בפורום ניתן לספור על יד אחת וזה כולל את כל התחומים , כמו שדייב טייט אומר איך בחור עם סקוואט של 400 פאונד יכול ללמד אותך איך להגיע ל800 פאונד , קביל לכל תחום בחור שלא התאמן ולא היה "בשוחות" לא יכול לדבר מנסיון שלו .