צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-09-08, 22:48   #27
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
בספורט הזה אין שום תחליף לניסיון. כמובן שמדובר בשילוב של ידע תיאורתי בסיסי. זו דעתי בכל אופן, שמבוססת על... ניסיון. בהתחלה באמת התעצבנתי מהזלזול שלך, כאילו אתה מחדש לי מושגים כאן , אבל אז נזכרתי שבגיל צעיר גם אני דקלמתי את אותם הסיסמאות. "קראתי במאמר ש...", "ניסוי חדש מדגיש כי..." וכו'. קיצר צא מנקודת הנחה שאת התאוריות, המאמרים והמחקרים שאתה קראת, אני קראתי הרבה לפניך...
99,9 מהדברים שנרשמים כאן אני הספקתי לקרוא שלוש פעמים באנגלית ופעמיים בעברית.

אני הגעתי למסקנות אחרי יישום של מה שקראתי, שזה בעצם השורה התחתונה. תחשוב על זה ותעכל את זה כמה שנים ואח"כ תראה שאני צודק. מהיום שיצאתי מהקונספט הזה של אימון עצים ומינימלי , hit shit, התחלתי להתאמן בעצם.
אני לא מנסה לחדש לך מושגים, אני לא מנסה לחנך אותך, אני מנסה לעלות על הקו המנחה שאיתו אתה עובד.
ועם כול הכבוד ניסיון זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו. כאשר מתאמן שואל אותך, איזה תוכנית אימונים הכי טובה לי בחיטוב? מה תגיד לו? "לפי הניסיון שלך" לבן אדם אין שום ניסיון! לכן אתה הולך על היגיון של גוף אדם ומנסה לבנות תוכנית שתתאים לבן אדם.

ניסיון זה מילה חדשה שיצאה פה בפורום. כשיש ויכוח ואף צד לא מוכן להקשיב, אז מסכים את זה "מהניסיון שלי". אבל כשאתה מייעץ למישהו אתה לא יכול לבוא בהצהרה של המקרה הפרטי שלך, אתה מחפש תאוריה כוללת שתכלול את כול בני אדם. כי זה עובד על מה שנבדק ואשש.

אני יתן לך דוגמא: אני יכול להגיד שאם עכשיו תעבור מולי מכונית אדומה יהיה לי מזל, ובמקרה באותו יום היה לי מזל. עכשיו אני אליך ויגיד לכולם שאם תעבור מולך מכונית אדומה יהיה לך מזל, בטענה ש"מהניסיון שלי" זה מביא מזל שמכונית אדומה עוברת מולך. אבל האם זה תקף לכולם, או האם זה תקף לכולם? תחליט אתה.