ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA
דווקא ככול שהמתאמן יותר מנוסה ההבדל בין אימון יתר לאימון מטשטש יותר.
מתאמן מנוסה צריך לבוא עם אסטרטגיה ברורה מאד מה הוא הולך לעשות היום במכון, מתאמן מתחיל יכול לעשות גם 100 סטים לבייספס והוא לא יגיע לאימון יתר, כי הוא לא עובד עצים כמו מתאמן מנוסה.
יש מה שנראה לך ויש מה הגיוני וסביר שיקרה לגוף שלך, אם בגוף שלך יש היפרטרופיה של שבוע שלם אני ממליץ לתרום את גופך למדע  או שאתה גזע על או שאני לא יודע.
אבל מה שבטוח גם מעבר מה שאני חושב על הגוף שלי יש דברים שגם אם אתה חושב שעכשיו הם טובים, עם קצת ידע בפיזיולוגיה הם יכולים להיות יותר טובים.
|
בספורט הזה אין שום תחליף לניסיון. כמובן שמדובר בשילוב של ידע תיאורתי בסיסי. זו דעתי בכל אופן, שמבוססת על... ניסיון. בהתחלה באמת התעצבנתי מהזלזול שלך, כאילו אתה מחדש לי מושגים כאן , אבל אז נזכרתי שבגיל צעיר גם אני דקלמתי את אותם הסיסמאות. "קראתי במאמר ש...", "ניסוי חדש מדגיש כי..." וכו'. קיצר צא מנקודת הנחה שאת התאוריות, המאמרים והמחקרים שאתה קראת, אני קראתי הרבה לפניך...

99,9 מהדברים שנרשמים כאן אני הספקתי לקרוא שלוש פעמים באנגלית ופעמיים בעברית.
אני הגעתי למסקנות אחרי יישום של מה שקראתי, שזה בעצם השורה התחתונה. תחשוב על זה ותעכל את זה כמה שנים ואח"כ תראה שאני צודק. מהיום שיצאתי מהקונספט הזה של אימון עצים ומינימלי , HIT SHIT, התחלתי להתאמן בעצם.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי
ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.