פורסם במקור על ידי arbel2
הבעיה הכי גדולה בפורום הזה הוא חוסר היכולת להבין שלא כל מתאמן הוא כמוכם
חלק פה מתאמנים בהרמת משקולות ,חלק פה בפאוורליפטינג ,וחלק באדיבילדרים או מנסים להיות ,ונראה לכם שאתם גם תסכימו על שיטות אימונים ?
כל אחד מתמקצע ולומד את התחום שלו ,ולכל תחום קיימות עשרות שיטות ,שחלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות אבל כולם עובדות באותו תחום ספציפי,תפסיקו לזלזל אחד בשני ,תפסיקו לשפוט אחד את השני כל כך מהר ,ותפסיקו להתנשא כאילו כל אחד פה מינימום מאמן כוח עם תארים בקינזיולוגיה ,ביומכניקה ,ופיסיולוגיה.
כולנו כאן חובבים עם השכלה בינונית וקצת מעבר לזה בתחום ולכולנו יש עוד הרבה ללמוד ,חבר'ה בני 18-17 פה מדברים כאילו יש להם ניסיון של שנים בתחום וזה כל כך מוטעה ומטעה שזה בלתי יאמן ,אני מתאמן מאז שאני בן 14 וחצי ,אני כמעט 6 שנים בתחום הזה ,ולומד מהיום הראשון ,ועד היום אני לומד דברים חדשים מאימון לאימון ושבוע לשבוע ,המאמרים באינטרנט זה לא הכל ,כמו שגם ההשכלה האקדמית זה לא הכל ..כמו שיאיר להב התותח אמר בסמינר של בראנץ' וורן "יש את המגרש התאורטי, ויש את המגרש הפרקטי " הם לא נפגשים בעמק השווה אף פעם אבל שניהם מנפקים תוצאות
החבר'ה שמזלזלים באימונים לכשל על בסיס קבוע :מן הסתם להגיע לכשל בכל סט וסט זה מיותר והגוף לא מסוגל להתאושש מזה ,אבל בסט אחרון לתרגיל להגיע לכשל זה מצויין ,מהניסיון הזעום שיש לי בפיתוח גוף למדתי שאין דרך להמנע מאימונים לכשל אם אתה מחפש להוסיף כמות קיצונית של מסת שריר ,הגוף לא רוצה להיות 100+ קילו של מסת שריר ,צריך להכריח אותו ,והכלים שעומדים לרשותנו זה אימונים קשים (וחכמים) ותזונה נכונה (וזה מבלי להכנס לאלמנט הפרמקולוגי ) ,השיטה של אימונים לכשל בסט האחרון עובדת ומוכיחה את עצמה שנים על גבי שנים על מאות ואלפי מתאמנים בכל העולם ,זה לא תופס לגבי הרמת משקולות קלאסית אבל בפיתוח גוף זה תופס ובענק ,אתם לא קשורים לתחום ומרשים לעצמכם להתנשא מעל חבר'ה שמתעסקים בתחום שנים ומכירים את הגוף שלהם יותר טוב ממה שאתם חושבים (לא מעט אני מקבל חום ורואה צבעים מלראות ילד בן 14 מעביר ביקורת על איזה שדוריאן מתאמן וכמה שזה לא חכם ) כמו שלירון "מגנזיום " אמר ,תפסיקו לנסות לדפוק את המערכת ולהיות מיוחדים ,יש שיטות אימונים ששורדות את מבחן הזמן לא בגלל בורות של אנשים ,אלא בגלל שהן מספקות תוצאות ,וזה המדד היחידי שחשוב
לחבר'ה שמזלזלים במרימי המשקולות פה ,על אותו משקל אני אגיד לכם ,אתם לא קשורים לתחום שלהם ,וכמו שלכם יש מטרות שונות מהם בחדר הכושר גם להם יש מטרות שונות משלכם ולכן שיטות האימונים ותפיסות העולם לגבי אימונים יהיו שונות בתכלית ,תכבדו אחד את השני ,תפתחו קצת את הראש ואולי תלמדו איזה משהו על הדרך ,וזה תופס לגבי כולם פה
קצת יותר כבוד הדדי ובגרות תעזור פה לכולם...
|