צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-09-08, 12:20   #2
MagneZium
חבר פעיל

טוב כמה דברים
סראגזוזן העובד עם המשקוליות של הקילו הוורודות ל100 חזרות ,ביום שתעשה אימונים כמו שאני עושה ועם מי שאני עושה דבר איתי עד אז אתה יכול להמשיך למצוץ לריפוטו שלך.

דה סאן-אני לא רוצה שהיה אי הבנות בינינו נכון שאני קורא שוב את התגובה שלי היא די כעסנית ואגרסיבית אבל זה היה רגע של עצבים בכללי אין לי שום בעיה איתך להפך אני אוהב את ההשקעה שלך ואת האהבה שלך לתחום ואתה באמת אחד הרציניים פה ורואים את זה ,אבל פשוט הצחיק אותי בהתלחה הזלזול והחוסר בושה לדבר ככה לאנשים שעברו הסמכות כול שהם והתחום הזה זה בעצם העבודה שלהם ובמילים אחרות החיים שלהם בכללי אני לא רוצה שתיהיה בנינו סכסוך כול שהוא אתה בסדר גמור ובמובן האישי אין לי כלום נגדך .

לעידן-ברור שהקורס בוינגייט הוא על קצה המזלג ורק שלמדתי שם הבנתי למה 60 אחוז מהכיתה לא באים מהתחום ומהרגע בורים לגמרי אנשים שהקשר ביניהם לתחום הוא שמיים וארץ
אבל את הכללים הבסיסיים שצריך ללמוד הם מעבירים אותו טוב מאוד.
לגבי ההגעה לכשל זה לא חד משמעי בכללי האימונים צריכים להיות עצימים ועם הגעה לכשל אפשר לחלק את זה לסוף תרגיל וכו.. אבל חשוב מאוד גם כן לתת אימונים" קלילים" לגוף ולא להגיע לכשל כול הזמן זה עוד פרמטר חשוב בכללי עם אפשר היה לחלק את זה לאחוזים 80 אחוז אימונים רצח 20 אחוז אימונים קלילים אימוני "פאמפ" אני קורא להם שפשוט מזרימים דם לשריר משקל נמוך חזרות מרובות 12+ רק ככה עובדים על השריר מכול הפינות ונותנים לו את כול הגירויים צריך לזכור שהגוף זה לא מכונה ואי אפשר לבוא כול אימון למכון ולתת 100 אחוז מעצמך .