13-09-08, 18:03
|
#7
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle
לדעתי באמת תמונה מוצלחת שלו.
אני ממש לא אוהב את הגוף שלו בלשון המעטה, אני חושב שמר אולימפיה צריך להיות תואר שניתן למישהו שיש לו ערך מוסף. הוא פשוט לא בקליבר לעניות דעתי הצנועה. בתמונה הזו הוא נראה כאילו טוב, יבש, גדול, אבל מה... לא משהו מיוחד. הגוף קופסאתי והמותן רחבה (אוקיי, נדחקת פחות החוצה מרוני, אבל לדעתי יותר רחבה מלפנים ומאחור). אין לבחור x shape מרשים, אין לו הפרדות מדהימות בכתף או ביד (ביחס למתחרי אולמפיה אחרים).
כמו שאמרתי כבר מאה פעם הוא נראה כמו מתחרה מעולה ברמה ארצית, שהוסיף המון מסה אבל עדיין נשאר עם detailing לא מלהיב. הבעיה שגם המתמודדים לא מרשימים אותי... דקסטר מוסיף מסה ומאבד צורה לאט לאט, וולף נראה קופסאתי כמו קאטלר ושנים מאחוריו... דניס ג'יימס שיכל לקטוף את התואר לא מתקדם בקצב מספיק טוב, לדעתי הוא נראה מסיבי יותר לפני שלוש שנים, וזה לא שעכשיו הוא מלך האסטיות. קאי גרין בכלל מעולם לא הרשים אותי, גם שהתחרה ב nga.
יעניין אותי לראות את פואד אביאד שכרגע הוא לדעתי הימור בטוח להיות מתחרה אולמפיה בקרוב, הבנאדם עושה שינויים מטורפים משנה לשנה, אני עוקב אחריו שש שנים וממראה טוב מלכתחילה הוא עולה קטוגוריות משקל בקצב מסחרר עם שימור צורה.
|
אני חושב שלגבי קאי גרין אתה טועה בגדול.
אם הוא ימשיך להתקדם יש בהחלט מה לדבר על סנדו מתישהו בעתיד הלא מאוד מאוד רחוק.
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי
ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות
כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|