לדעתי באמת תמונה מוצלחת שלו.
אני ממש לא אוהב את הגוף שלו בלשון המעטה, אני חושב שמר אולימפיה צריך להיות תואר שניתן למישהו שיש לו ערך מוסף. הוא פשוט לא בקליבר לעניות דעתי הצנועה. בתמונה הזו הוא נראה כאילו טוב, יבש, גדול, אבל מה... לא משהו מיוחד. הגוף קופסאתי והמותן רחבה (אוקיי, נדחקת פחות החוצה מרוני, אבל לדעתי יותר רחבה מלפנים ומאחור). אין לבחור x shape מרשים, אין לו הפרדות מדהימות בכתף או ביד (ביחס למתחרי אולמפיה אחרים).
כמו שאמרתי כבר מאה פעם הוא נראה כמו מתחרה מעולה ברמה ארצית, שהוסיף המון מסה אבל עדיין נשאר עם detailing לא מלהיב. הבעיה שגם המתמודדים לא מרשימים אותי... דקסטר מוסיף מסה ומאבד צורה לאט לאט, וולף נראה קופסאתי כמו קאטלר ושנים מאחוריו... דניס ג'יימס שיכל לקטוף את התואר לא מתקדם בקצב מספיק טוב, לדעתי הוא נראה מסיבי יותר לפני שלוש שנים, וזה לא שעכשיו הוא מלך האסטיות. קאי גרין בכלל מעולם לא הרשים אותי, גם שהתחרה ב nga.
יעניין אותי לראות את פואד אביאד שכרגע הוא לדעתי הימור בטוח להיות מתחרה אולמפיה בקרוב, הבנאדם עושה שינויים מטורפים משנה לשנה, אני עוקב אחריו שש שנים וממראה טוב מלכתחילה הוא עולה קטוגוריות משקל בקצב מסחרר עם שימור צורה.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
|