ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
אחי אוהב או לא אוהב בכל זאת אתה לא מדבר פה על חובבן שהעלה תמונה מהמקלחת ע'י הפלא כדי לקבל ביקורת תאכלס...
הבן אדם היה מר אולימפיה פעמיים ונגד חיות לא נגד מקלות אני חושב שמן הסתם יש סיבה לזה שהוא זכה בתואר פעמיים...
אז בכל זאת אלו שאומרים שהוא עלוב ליד דקסטר או וולף או לא אסתטי או מרובע או בלוק או כל מה שאומרים עליו איך בדיוק הוא זכה פעמים במר אולימפיה למישהו יש הסבר נורמלי חוץ מההסבר היחידי ומהגוחך ש' הם מסתכלים רק על גודל' ?
לגבי התמונה... כל תמונה מדהימה אותי יותר... פשוט כל הכבוד לו באמת שהוא אחד האנשים שיודעים להכין את עצמם בצורה הטובה ביותר לתחרות... יבש כמו המדבר.
השנה הוא יזכה בפעם השלישית בתואר.
|
אל תשלה את עצמך יותר מדיי, לאנשים יש עיין, והם סה"כ אומרים את מה שהם חושבים וסימן שיש בזה משהו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
אני לא יודע אם אתה קראת/שמעת אבל היו דיבורים בקרב מתחרי האולימפיה שבשנה שעברה ג'יי שיחד את השופטים..
לדעתי חוץ מקולמן, האידיאל והמודל למר אולימפיה צריך להיות פלקס ווילר ודומיו..
צריך להחזיר את הדגש על היופי ולא על ההתקרנפות, אבל קטונתי מלשנות ואני בטוח שהרבה לא מסכימים איתי.
|
מסכים איתך. בקשר לשוחד, נו באמת.. אני יכול להבין שהוא מר אולימפיה, כאילו איזה רמה יש..?
ומי רצית שיזכה שנה שעברה...? רוני?? או מרטינז? בחיית אם רוני היה זוכה זה היה בושה...