צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-09-08, 13:06   #8
little_friend
חבר פעיל

הסמל האישי שלlittle_friend

עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nirbin צפה בהודעה
היה גם מי שאמר שאיינשטיין מדבר שטויות. אגב, האנשים שהשמיצו את אינשטיין ואמרו שהואן מדבר שטויות היו נאצים בגרמניה.

נורא קל לצעוק שמישהו מדבר שטויות, אבל אם אתה חושב שאני מדבר שטויות אתה צריך להסביר למה, ולתקן את דבריי. אחרת אתה לא נראה יותר חכם ממני.
עוד בעיה איתך היא שאתה מתיימר להחליט איפה צריך לאכוף את החוק יותר ואיזו עבירה יותר חמורה. התפיסה שלך ילדותית ומסוכנת, כי אתה נותן לגיטימציה לפשעים קלים לאורם של פשעים קשים. אז זהו, שזה לא עובד ככה. צריך לטפל בבעיות הגדולות וגם בבעיות הקטנות.

ואני רוצה להוסיף כאן, שאם אתה מסתכל על ההשלכות החברתיות של סוחרי סמים וסוחרי סטרואידים, אתה יכול להבחין שהפשע שלהם, למרות שהוא אולי נמוך בעצימותו מפשע של הורה רוצח, למשל, יש לו השלכה חברתית נרחבת יותר והוא פוגע ביותר אנשים. לא ברמה של הרג, אבל הוא משפיע באופן ישיר על יותר אנשים.
כשאתה אומר שהסטרואידים מסוכנים, חובת ההוכחה היא עליך, לא עלי.
אתה משווה את עצמך לאינשטיין? לזה לא אגיב
אינני מתיימר לשום דבר, אבל אימרות כמו "צריך לדפוק לאלי האנה את החיים".... אז התפיסה ש ל י ילדותית? למה קבעת שאני נותןלגיטימציה לפשעים קטנים? אלי האנה עבר על החוק. אבל מפה ועד לאימרה השטותית, ילדותית, חסרת כל שמץ של מחשבה תחילה, המרחק הוא כביר.
בקיצור,ופה אני חותם את הויכוח העקר הזה, סיים בית ספר, סיים צבא, תלמד קצת, חשוב לפני שאתה פוצה את פיך וקבל משפט לחיים "סייג לחכמה- שתיקה".
יום טוב