ציטוט:
פורסם במקור על ידי little_friend
קודם כל אני לא ילד. ואני גם מספיק חכם.
אני מסכים שסטרואידים שניתנים עפ"י מרשם אינם מסכנים, אני רק מציין את העובדה שהחומרים עצמם אינם מסכנים את רוב אוכלוסיית המשתמשים בהם. כל חומר יכול להיות סם, תרופה או רעל, תלוי במינון.
אני אינני מדבר מכעס כלל וכלל, פשוט מגועל מאנשים כמוך שזורקים דברים לאויר סתם.
אינני הסנגור של שימוש בסטרואידים, אך סבלנותי לאנשים המדברים שטויות בקילו (לגבי כל דבר בעולם) זעירה ביותר. קרא לזה רויד רייג' אם אתה רוצה, זה לא משנה לי כלכך, אינני צריך להגן על עצמי מפניך.
ההערה על ה"משו" סתמית. סתם הרגל מקיצורי סמס.
המדינה שלנו לא רק כושלת בלהביא אנשים כמו אלי האנה לדין, היא גם כושלת בלהביא את כל השאר לדין וצדק. לכן, שימקדו מאמציהם לדוגמא במי שעובר ברמזור אדום במהירות 150 קמש, ולא במי שהחנה לדקה על אדום לבן בת"א.
ההערה האחרונה שלך פשוט ילדותית.ואתה קורא לי ילד. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אתהצריך להתבגר, ולדעת לקבל ביקורת, גם אם היא חריפה.
|
היה גם מי שאמר שאיינשטיין מדבר שטויות. אגב, האנשים שהשמיצו את אינשטיין ואמרו שהואן מדבר שטויות היו נאצים בגרמניה.
נורא קל לצעוק שמישהו מדבר שטויות, אבל אם אתה חושב שאני מדבר שטויות אתה צריך להסביר למה, ולתקן את דבריי. אחרת אתה לא נראה יותר חכם ממני.
עוד בעיה איתך היא שאתה מתיימר להחליט איפה צריך לאכוף את החוק יותר ואיזו עבירה יותר חמורה. התפיסה שלך ילדותית ומסוכנת, כי אתה נותן לגיטימציה לפשעים קלים לאורם של פשעים קשים. אז זהו, שזה לא עובד ככה. צריך לטפל בבעיות הגדולות וגם בבעיות הקטנות.
ואני רוצה להוסיף כאן, שאם אתה מסתכל על ההשלכות החברתיות של סוחרי סמים וסוחרי סטרואידים, אתה יכול להבחין שהפשע שלהם, למרות שהוא אולי נמוך בעצימותו מפשע של הורה רוצח, למשל, יש לו השלכה חברתית נרחבת יותר והוא פוגע ביותר אנשים. לא ברמה של הרג, אבל הוא משפיע באופן ישיר על יותר אנשים.