צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-09-08, 15:25   #1
מוטי
חבר פעיל

הסמל האישי שלמוטי

ברירת מחדל איך אתם רואים את ישראל בעוד 20 שנה? דיון רציני

בזמן האחרון התאהבתי בנושא הצבאי ובפוליטיקה

אני מסתכל על המצב של ישראל כיום ותוהה - מה יעלה בגורל של המדינה הזאת?

האיום האיראני - העולם עומד מנגד בזמן שאיראן עובדת על הפצצה הגרעינית הראשונה שלה, מה שיהפוך אותה למעצמה אזורית באזור
במקביל היא מאיימת על ישראל כל כמה שבועות בהשמדתה
אף אחד לא נוקט צעדים.
5 שנים אירופה מנהלת שיחות עם איראן, ובנתיים הם מתקדמים בתכנית הגרעין שלהם.
5 שנים שאף צעד אמיתי לא ננקט כדי לעצור את איראן.

האיום הפלסטיני - "הפסקת האש" כביכול משמשת את הארגונים הפלסטינים ובמיוחד את חמאס, שנערך למקרה שישראל תפעל נגדו.
מנגד - ישראל משתפנת מפעולה אמיתית ברצועה.
הפלסטינים רואים בזה צעד של חולשה, ומנצלים את זה נגדנו.

לבנון - חיזבאללה חזק יותר יותר מאי פעם, עם מלאי ענק של טילים שיכולים להגיע לאזורים נרחבים בישראל.
יש חששות כרגע שחיזבאללה מקבל מערכות נ"מ (נגד מטוסים), שיוכלו להגביל את פעולות חיל האוויר בלבנון.
ישראל שותקת!

אנשים קונים את התעמולה הפלסטינית (והלבנונית, כשהם רוצים) ולהיות אנטי-ישראל זה הטרנד החדש!
ישראל שותקת, כרגיל.

באמת שנמאס לי כבר להסביר בפורומים בעולם שפלסטינים הם לא עם.
שאין להם שפה, היסטוריה, תרבות והם המצאה. נמאס לי להסביר שזה הארץ שלנו, ושאנחנו בנינו אותה מ-0.
אנשים פשוט לא יודעים את ההיסטוריה.

שישראל נלחמת כדי להגן על עצמה, שה"פליטים" מ-1948 זה בעצם שקר אחד גדול, ושמדינות ערב קראו להם לצאת זמנית מהארץ כי הם ישמידו את היהודים שנמצאים פה.

נמאס לי להסביר להם שהציעו להם מדינה שכללה כמעט את כל שטח ישראל כיום, ולנו חלק קטן ומדברי בנגב. הסכמנו והם סירבו.

נמאס לי להסביר שאת אף אחד לא באמת מעניינים ה"פלסטינים", אפילו לא "אחיהם" מכל מדינות ערב במזרח התיכון.

ישראל מ-1967 רק מוותרת.
יצאנו מעזה - קיבלנו קאסמים יותר קרוב לבית. קיבלנו עזה חמאסית.
יצאנו מלבנון - קיבלנו בראש מחיזבאללה.

עכשיו אבו מאזן הטרוריסט בהסוואה של "איש של שלום", שהוא מכחיש שואה מוצהר, שנחשד גם כמי שמימן את מרבית הכספים לטבח הספורטאים הישראלים במינכן, שנפגש בחודש האחרון עם סמיר קונטאר הטרוריסט ימח שמו בלבנון - בא ודורש את ירושלים.
הפלסטינים הגיעו לעמדה שהם חשים בכוח מול ישראל, כי אנחנו הראנו להם ככה.

אבו מאזן מצהיר ש-400 אלף "פליטים" מלבנון יחזרו לישראל, כי זה ה"בית" שלהם.

עד מתי זה יימשך תגידו לי? עד מתי?
לאיזה שלום אפשר להגיע עם אנשים שלא רוצים אותך פה? לאיזה שלום אפשר להגיע עם רוצחים? לאיזה מקום אפשר להגיע עם אנשים שמסרבים לקבל את התרבות המערבית וחיים בעבר?

מתי יקום מנהיג ישראלי ציוני חזק ויגיד אין יותר "שיחות שלום"?

ניסנו שלום - זה לא עובד!

הגיע הזמן לנסות דרכים אחרים!
מוטי מנותק   הגב עם ציטוט