ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל גרנות
nirbin היקר,
מה הקשר בין וותק המתאמן לבין צריכה קלורית הן ממזון מוצק או מאבקה?
אילו ההית מדבר על קריאטין, ההיתי מצדיק אותך במאת האחוזים. באמת בזבוז של כסף.
אבל, אם אדם מתקשה להעלות משקל, וזאת מאחר ואינו יכול לאכול מספיק קלוריות על מנת ולהגיע למאזן קלורי חיובי, מדוע שלא יעזור לעצמו בתוספת פחמימות/חלבונים/קלוריות בזכות גיינר?
אם תסכל על מבחן התוצאה, הבחור רזה, גם לפני שהתאמן היה רזה, כעת שהוא מתאמן הצריכה הקלורית שלו גדלה, משמע הוא צריך לאכול יותר, אבל הוא מטבעו רזה שלא עולה מהר במשקל קשה לו לאכול הרבה ( אני משער), אז מדוע לא להשתמש בתוספת קלוריות?
Tuli10 היקר, תרגיש חופשי לפנות אלי במייל בכל שאלה, או ל פארמאדיק, נשמח לעזור ולעמוד לרשותך.
כמו כן, נסה להעזר במדריכים לעלייה במסה המופיעים באתר על מנת שתוכל ללמוד יותר.
מקווה שעזרתי,
|
גיל, אתה לא משכנע, כי אין עדיין "מבחן תוצאה" לאימונים של הבחור הזה.
הוא מתאמן במשך שבועיים ובטח שמוקדם מדי לראות תוצאות. אם הוא יכול לאכול עוד ביום, אין סיבה להכניס לתמונה גיינר, אפילו אם כל החיים שלו הוא היה רזה. רק עכשיו הוא התחיל להתאמן ולאכול יותר, ואתה גם תראה למעלה שנתון, שהוא העלה 3 ק"ג בשבועיים. הוא כן מסוגל לעלות במשקל (מבחן התוצאה, והפעם מבחן תוצאה אמיתי, אומר שהוא מסוגל להעלות משקל), אז מה בוער לרוץ לחנות לקנות גיינר? אוכל נורמלי עובד מצויין בינתיים. קל וחומר - אם הוא העלה 3 ק"ג בשבועיים, בטוח שזה לא 3 ק"ג שרירים, וזה רק אומר שהוא גם יכול לאכול עוד פחות ולהמשיך לעלות במשקל, וזו עובדה שדורשת בדיוק 2 תאי מוח של בנאדם שמבין בשביל להסיק מתוך הכתוב.
לא שיש לי בעייה עם גיינר, יש לו את השימושים ואת היתרונות שלו. אבל כן יש לי בעיה עם זה, שבנאדם שואל שאלה ובלי לנסות בכלל להבין מי הבנאדם ומה הסיפור שלו, אתם (אתם = פאראמדיק וגיל גרנות) ישר דוחפים לו תוספי מזון (או מצדיקים את השימוש בהם). נכון שאתם חנות, ונכון שזה לא מזיק, אבל "לא מזיק" זו לא סיבה מספיק טובה להוציא כסף על תוספי מזון. בשביל שההוצאה תהיה מוצדקת צריך שזה גם יהיה "מועיל", ולא רק "לא מזיק".