צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-08, 17:14   #6
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nirbin צפה בהודעה
אני יודע עליך מספיק, וגם ביררתי פרטים על מי שפתח את השירשור לפני שהעפתי לו תשובה.
בנאדם שהתחיל להתאמן עכשיו ממש לא צריך לא תוסף זה ולא אחר, אין לזה ערך מוסף. מתאמן חדש שאוכל כמות נורמלית של אוכל נורמלי משתפר באופן יחסי יותר מאשר בודיבילדר מקצועי שדוחף 500 גר' חלבון ליום + עוד 20 תוספי מזון. אפקט המתאמן המתחיל הוא חזק, ומתאמן מתחיל יגיב לאימון גם בלי תזונת הייטק ותוספים יקרים. כשהוא ייכנס לפלאטו הראשון שלו אחרי כמה חודשים, תדבר איתו על תוספים, בשלב הזה מה שהוא צריך זה ללמוד איך להתאמן.

במיוחד שמדובר בבחור נורמלי לגמרי (רזה, אבל נורמלי), ולא בבנאדם עם בעיה לאכול אוכל מוצק. הוא כולה התחיל להתאמן, הוא לא צריך להכפיל את כמויות האוכל שהוא אוכל. בהנחה שהוא היה יציב קודם ולא הלך ורזה, מספיק שהוא יאכל עוד שני סנדוויצ'ים ביום והוא יראה אכבר-שיפורים בגוף שלו.
נירבין היקר - אתה לא מדבר בהיגיון, אז בבקשה, לפני שאתה ממשיך את שירשורי ה"אני מאשים" שלך, תחזור שוב על החומר.
גיינר לא מוצר בלעדי המיועד למפתחי גוף. נכון, הוא פופולרי לעולה במסה, וזה ממש לא משנה מה הותק שלך בענף המשקולות.
גיינר מיועד להוסיף (בדר"כ) בין 400 ל 4000 קלוריות ליום, בנוסף לויטמינים ואנטיאוקסידנטים. מתאים גם לאנשים החסרים בזמן לאכול מסיבות כאלה ואחרות, התאוששות לאחר ניתוח והרשימה כאן לא נגמרת.
אני נעזרתי בגיינרים לעלייה במשקל עוד לפני שהתחלתי להתאמן בכלל.
פרמדיק אמר לו, שאם אין לו יותר מקום לאוכל מוצק, הוא יכול להעזר בגיינר. מה שגוי כאן..?

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט