צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-08, 16:10   #5
nirbin
חבר פעיל

חדר כושר: שכונתי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פאראמדיק צפה בהודעה
אדון nirbin היקר אומנם אני מנהל את פורום תוספי המזון אך אינך כנראה מכיר אותי כלל - אני האדם האחרון שידחוף סתם מוצרים לאדם כלשהו רק לצורכי מכירה.

אני מציע לך לברר קצת פרטים עלי שתדע מי אני.
לגבי אותו בחור, בשום מקום לא הוזכר שהוא מתאמן שבועיים וגם אם כן לא שמתי לב.
בכל אופן המשפט האחרון שאמרתי זה "תן קצת פרטים על עצמך...".

לגבי צריכת תוספים - גם אדם שהתחיל להתאמן לפני יום יכול לקחת תוסף זה או אחר ואין קשר בין צריכת אבקת חלבון/גיינר לוותק האימונים!

מדובר בחלבון ופחמימה ולא בקריאטין או תוסף דומה!
ישנם אנשים שלא מסוגלים לאכול אכול מוצק - כן, יש כאלו - איך תגרום לאדם כזה להוסיף קלוריות?
אני יודע עליך מספיק, וגם ביררתי פרטים על מי שפתח את השירשור לפני שהעפתי לו תשובה.
בנאדם שהתחיל להתאמן עכשיו ממש לא צריך לא תוסף זה ולא אחר, אין לזה ערך מוסף. מתאמן חדש שאוכל כמות נורמלית של אוכל נורמלי משתפר באופן יחסי יותר מאשר בודיבילדר מקצועי שדוחף 500 גר' חלבון ליום + עוד 20 תוספי מזון. אפקט המתאמן המתחיל הוא חזק, ומתאמן מתחיל יגיב לאימון גם בלי תזונת הייטק ותוספים יקרים. כשהוא ייכנס לפלאטו הראשון שלו אחרי כמה חודשים, תדבר איתו על תוספים, בשלב הזה מה שהוא צריך זה ללמוד איך להתאמן.

במיוחד שמדובר בבחור נורמלי לגמרי (רזה, אבל נורמלי), ולא בבנאדם עם בעיה לאכול אוכל מוצק. הוא כולה התחיל להתאמן, הוא לא צריך להכפיל את כמויות האוכל שהוא אוכל. בהנחה שהוא היה יציב קודם ולא הלך ורזה, מספיק שהוא יאכל עוד שני סנדוויצ'ים ביום והוא יראה אכבר-שיפורים בגוף שלו.
nirbin מנותק   הגב עם ציטוט