צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-08, 08:09   #25
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורית צפה בהודעה
אז ככה...
כמו שכולם יודעים(או שלא), אני עושה כל מה שהמאמן שלי אומר לי לעשות, מבחינתי זה חוק ובל יעבור!
האמת שממש רגע אחרי התחרות לא יכולתי להכניס גרם אוכל ואפילו המראה והריח עשו לי בחילות! ולכן חוץ מנוזלים לא נכנס דבר לפי אבל.....
מהרגע שהפה והתאבון נפתח, הוא לא נסגר לרגע עד אתמול בלילה.
אכלתי הכל, מהכל, מתי שהתחשק לי וכמה שהתחשק אפילו קצת מעבר:d יש לציין שבימים הראשונים התנפחתי מנוזלים וקצת סבלתי מבצקות אבל התמודדנו עם זה.(אופיר חשב שאני בהריון חחח)
לפי השקילה של יום שישי בבוקר היה נראה שעליתי כמעט 9 ק"ג מהמשקל שהייתי על הבמה.
אני עדיין לא חזרתי לאימונים כלל (לפי בקשת האדמור!), קיבלתי מנוחה של שבועיים.
אני ממש רעבה למשקולות, צמאה לאימונים, אני כאן רואה את האדמור עושה אימון קטלני, מזיע כמו סוס עבודה וגם אני רוצה אבל אני אחזור רק ביום ראשון להתאמן, להזיע דם ולהתחיל להתכונן לתחרות הבאה(עלתה בראשי המחשבה לצאת לאוף סיזון ולעלות לבמה ביחד עם אופיר, אבל, את זה נבחן ברגע האמת).
שאלה:
אף אחד לא סבל מבצקות???

אופיר צודק מיליון אחוז בגישה של לתת לגוף לנוח, בעיקר אם הייתה לך תופעה של בצקות.
כל מקרה, מקווה שאת נהנית והתאוששת.
מגיע לך המון כבוד על השינוי המדהים שעשית ועל האומץ לעלות לבמה.
העברתי את התמונות שלך לארבל, ראוי שתקבלי טייטל של מתחרה מקצועית ותמונה טובה בפרופיל.
בהצלחה בהמשך אוף סיזן זה כיף...

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט