07-09-08, 13:26
|
|
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
למרות זה אין לי ספק שהייתי מוביל להם את הכתבה למקומות אחרים, כי יש לי את הכריזמה לעשות את זה. הם היו מקבלים ממני כאלה הד ליינים שלא היה להם אחר כך שום רצון להשתמש בקלישאה המטומטמת על הביצים.
תראה, בשלב מסויים היא שכנעה אותי, ואמרתי לה שאחרי התחרות או ביום עצמו אני מוכן להתראיין, אבל היא התעקשה שצוות הצילום יגיע אלי הבייתה יום לפני, וזה היה יותר מידי בשבילי.
|
זה לא עובד ככה.
לא משנה מה תגיד ולאן תוביל, חדר העריכה הוא זה שקובע ושם הם משאירים רק מה שמביא רייטניג.
אני אומר שוב הם חתכו את כל הראיון איתי והשאירו רק את הראיון הקלישאי אם יוסי ואת זה שהספורט הוא מאוד יקר ואנחנו מוציאים המון כסף. עצוב אבל זה מה שקרה בפועל, זה בכלל לא משנה שראיינו אותי כמעט שעה ושנסעתי בשבילם עד לתל-אביב (ואני מדבר איתך על יום לפני התחרות שכולי יבש וכמעט ולא שותה) כדי שלא יצטרכו להגיע לנצרת עילית (למרות שאם הייתי מתעקש הם היו באים אלי, פשוט לא רציתי להכניס את כל המשפחה שלי לסיפור הזה). זה ערוץ מסחרי ומה שמעניין אותם זה הרייטניג.
אם זאת ולמרות הכל, הכתבה הייתה הרבה יותר אוהדת מהכתבה של דנה וייס שהציגה אותנו כגורילות שכל מה שמעניין אותם זה גודל השריר.
לפחות כאן הוא הציג את העובדה שהאנשים שמתעסקים בתחום פיתוח הגוף הם אנשים נורמטיבים (יוסי איש מכירות ואני איש הייטק) מתוך אהבה לנושא ואם זאת יש להם גם עבודה וחיים מעבר לכך. עצם זה זה כבר שבירת סטיגמה עלינו והעולם שלנו.
|