ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c
קודם כל ממש תודה
עוד שאלות:
1. כמה נק' יש בתואר?
2. מה הוא אופן העבודה לאחר מכן? ז"א לשבת מול מחשב ולחשב מספרים או שזה קצת מעבר? [אני מניח שזה מעבר, אבל השאלה היא האם כמו מהנדס תוכנה למשל שיושב מול המחשב ומתכנת].
3. הבנתי שהקורסים מיקרו ומקרו הם קשים ברמות ש70% לא עוברים אותם, עד כמה זה נכון?
4. האם את התואר מומלץ לשלב עם עוד תואר? ז"א ללמוד ראיית חשבון עם כלכלה או עם מנהל עסקים? או שזה פשוט טירוף לעשות דבר כזה?
5. לא ענית לי.. מה ההבדל בין חשבונאות לראיית חשבון [אם קיים].
6. איך שורדים כאלה לימודים משעממים?? :p
|
1. תואר דו חוגי מלא (שזה מה שתצטרך לעשות), מורכב מ120 נקודות ומעלה. רק ראית חשבון לבד זה 108, וכולם נאלצים לעשות יותר. השני (שחייב להיות תואר מלא, ולא חלקי) הוא שישים לפחות. אני חושב שאתה מתחיל להבין למה אני אומר שזה תואר עמוס. אנשים מגיעים למאתיים נקודות גם.
2. אתה ממש ממש ממש ממש ממש לא יושב מול מחשב ומחשב מספרים, זה בדיוק מה שמנהל החשבונות עושה, אתה מקבל את מה שהוא עשה ומעביר ביקורת... מאוד קשה להסביר את זה, עד שאתה לא לומד פיננסית זה לא הכי ברור. בכל מקרה, זה ממש לא מספרים או מתמטיקה באיזושהי צורה.
3. מיקרו ומאקרו הם באמת קורסים שחוששים מהם, אבל אני ממש לא מסכים שהם כ"כ קשים, אני פחות אהבתי את חדו"א ומיקרו היה לי קל. זה אינדיווידואלי, צריך לקלוט את הראש.
4. עניתי לך ב1, לא רק שמשלבים, חייבים לשלב. ולא רק שחייבים לשלב, חייבים ששניהם יהיו ראשיים, כלומר, במתכונת מלאה. כן, זה בלי ספק מטורף.
5. חשבונאות זה המקצוע, ראית חשבון זה התואר של רואה החשבון. בפועל, אתה לא יכול לעסוק במשרה של רואה חשבון (במשרד לראית חשבון), עד שאתה לא מסיים את הסטאז' של השנתיים במשרד כלשהו. אתה כן יכול להיות מנהל כספים עם התואר, אבל אם זאת השאיפה שלך, לך למנהל עסקים.
6. יש אנשים טובים שסובלים בדיוק כמוך וצוחקים על זה, בנוסף, אתה יכול ואפילו מומלץ שהחוג השני שלך יהיה משהו שאתה נהנה ממנו ולא סובל, חברה תמיד עוזרת, לצאת עם חברים לא יסולא בפז, בידור כלשהו, המכון תמיד רוקן לי את העומס בסוף היום ויש פאב בתוך הקמפוס.
בסה"כ, עם כל התלונות, רק בתקופת הבחינות אתה מסתגר בבית, בדר"כ יש עבודה עצמית של שעתיים ביום, בנוסף למה שאתה לומד (שזה אזור ה6 שעות).
צריך תחת של טריפוליטאית לזה.