ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אתה טנק מרכבה אחי, צריך לחבר לך רעש כמו של המשאיות שעושות רוורס כדי שאנשים יזהרו שלא תדרוס אותם.
אגב גם אני עליתי ממש מעט למרות הזלילה, כולה 4 קילו.
היום חזרתי להתאמן, עדיין בצורה מתונה והדרגתית, אבל הרגשתי נהדר.
הגוף עדיין חטוב והוורידים בולטים יפה.
חזרתי גם פחות או יותר לתפריט מסודר, כמובן שאני לא בוחל בשטויות פה ושם, אבל ביום ראשון גם זה יורד.
יהיה צ'יט שישי שבת, וזה מספיק לגמרי.
באמצע השבוע אני אוכל נכון ואיכותי, שוב לא בקיצוניות, אם נתקעתי בעיר או משהו אני לא אתחיל לחשוב כמו כוסית מה עושים - אני אלך לקנות משהו טוב לאכול.
אין לי רצון להפוך כעת לפיל אלא לעלות לאט ויפה.
בינואר זה כבר יהיה משהו אחר לגמרי...
אני רוצה לעבור החורף את המאה קילו, בלי להגזים באחוזי שומן - וזה אפשרי.
אגב אחי, אהבתי מאוד את החתימה שלך...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר אחי פעם שהייתי קטן אבא שלי כזה עושה בליל הסדר שהלכתי להביא אוכל מהמטבח גלעד תילך צעד אחורה והלכתי והוא עשה טי טי טי וכל הדודים שלי נשפכו מצחוק חחחחחח בכל מקרה אחי בהחלט הפעם גם אני לא מתכוון לעלות לאחוז שומן מטורף אחרת אני אקבל מכות מאיאל ומעוד הרבה אנשים שלא ישמחו לדעת שאני שוב עושה את אותה טעות

עליה איכותית ותאמין לי אחי תפוחי אדמה ואורז ישביעו אותך בידיוק כמו איזה צ'יט מופרע אבל פחות נהנה מהם

מה שכן אחד בשבועיים לא תמות אם תעשה איזה צ'יט נחמד אחי ואתה בהחלט תצליח לעבור ת100 קילו בינואר אתה יודע שקר ואתה הולך אם מעילים כל היום וניראה כמו טנק ששמו עליו פרווה חחח
ואחרי זה הדיאטה תהיה הרבה הרבה הרבה יותר קלה אחי!
אם תהיה אחי על 350 גרם פחמימה אחי באוף סיזן למשל תחשוב זה יותר ממה שעשיתה בהעמסה לפני התחרות ובחיאט ראבאק כמה אוכל זה המון!
רק שאם תוסיף איזה תבלין או משהו בלי ערך קלורי זה יהיה יותר טעים למה לא ניראה לי שתחשבן ממש לנתרן באוף סיזן אחי
בכל מקרה שמח שאהבתה כמה קילו כבר עליתה אחי מהתחרות?