02-09-08, 13:41
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
אם כך פול דילט, מרקוס רול, שון אלן ועוד כאלה היו צריכים להיות מזמן מרי אולימפיה.
יותר מזה, אם כך, שנה שעברה הייתי אמור להפסיד, כי בוודאות מבין 8 מתחרים הייתי הכי קטן במחינת מאסה. גודל הוא פרמטר זהה לשאר החמישה: חיטוב, ייבוש, פרופורציה, אסתטיקה והצגה.
הניקוד הוא זהה בכולם...
|
הדוגמאות שלך לא טובות מפני שמו שכבר הדגשתי קודם צריך להבדיל: ברמות של אולימפיה וארנולד כולם מפלצות מאסה, ואז באמת הגיוני שתקח יובש קח חיטוב וקח אסטטיקה ותכריע.
אבל פה בארץ זה לא ככה, אם בא בנאדם שבכלל לא נראה באדיבילדר, עם כל הכבוד אני לא נותן לו יתרון בגלל שהוא לקח 3 ימים פוסיד, זה נוגד כל היגיון.
וזה ממש לא נראה שהניקוד זהה בכל הפרמטרים, נוצר רושם ש 95 אחוז מהניקוד הוא על ייבוש וחיטוב.
לדעתי זה חבל מאוד, מפני שכך מחטיאים את המטרה של הספורט.
אני שומע בסביבתי אנשים שמוכנים לפרק לעצמם את התחת, להפסיד שריר, לוותר על שנה של גדילה, רק כדי להגיע קצת יותר גזורים.
זה לא באדיבילדינג.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|